Ο Μπερλουσκόνι πήγε για φαγητό στα Mc Donald’s και έγινε viral [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Μπερλουσκόνι πήγε για φαγητό στα Mc Donald’s και έγινε viral [εικόνα]

Φωτογραφία: Facebook/Andrea Zucchiatti/Calciatori Brutti
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ισχυρός άνδρας της Ιταλίας, ο επί τρεις φορές πρωθυπουργός και ζάμπλουτος μεγιστάνας των μίντια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έγινε viral στην Ιταλία, όταν μία φωτογραφία του κυκλοφόρησε δημιουργώντας φρενίτιδα στη γείτονα χώρα.

Η φωτογραφία του 80χρονου πλέον Σίλβιο αποτέλεσε το νέο της Ιταλίας καθώς απεικόνιζε τον ισχυρό άνδρα να μελετά το μενού και να σκέφτεται τι θα παραγγείλει από κατάστημα των Mc Donald’s.

Ο Μπερλουσκόνι πήγε για φαγητό στα Mc Donald’s και έγινε viral [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Την επίμαχη φωτογραφία τράβηξε ο Andrea Zucchiatti και την μοιράστηκε στη σελίδα του Facebook, Calciatori Brutti, που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Η φωτογραφία φυσικά έγινε ανάρπαστη και μέσα σε μόλις 24 ώρες έχει αποσπάσει κάτι παραπάνω από 2.500 shares και 45.000 likes και 1.600 σχόλια.

Ένα από αυτά δε, ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας φυσικά δε στήθηκε στο γκισέ, αλλά είχε ειδική μεταχείριση, με έναν σερβιτόρο να παίρνει την παραγγελία του. Το τι έφαγε τελικά ο Μπερλουσκόνι όμως, κανείς δεν ξέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίλβιο Μπερλουσκόνι viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ