To Nissan Qashqai ανανεώνεται [βίντεο] - iefimerida.gr

To Nissan Qashqai ανανεώνεται [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πιο δημοφιλές SUV της ελληνικής αγοράς αναβαθμίζεται αισθητικά και αποκτά πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις οι αλλαγές στην εξωτερική του εικόνα αφορούν την επανασχεδιασμένη μάσκα, τους προβολείς και τους προφυλακτήρες, ενώ είναι εμφανής η προσπάθεια των σχεδιαστών της ιαπωνικής εταιρείας να εναρμονίσουν την εικόνα του με αυτή του ολοκαίνουργιου Micra.

Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί πιο ποιοτικά υλικά και πιο χοντρά πίσω κρύσταλλα για καλύτερη ηχομόνωση, έχει αναβαθμιστεί το σύστημα πολυμέσω, ενώ πλέον είναι διαθέσιμο, με επιπλέον χρέωση, το ProPilot. Έτσι η Nissan είναι η πρώτη εταιρεία που εισάγει ένα ημι-αυτόνομο σύστημα, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να στρίβει, να επιταχύνει και να επιβραδύνει το αυτοκίνητο, σε αυτήν την κατηγορία. Επίσης, ανάμεσα στο πακέτο των προηγμένων συστημάτων περιλαμβάνονται η αυτόνομη πέδηση (Intelligent Emergency Braking), η αναγνώριση πεζών (Pedestrian Recognition), η προειδοποίηση οδηγού σε διασταυρώσεις (Rear Cross Traffic) κ.α.

Η γκάμα των κινητήρων του Qashqai συνεχίζει ως έχει με τη βάση για τα σύνολα βενζίνης να είναι τα 1.200 κυβικά και για αυτά του πετρελαίου τα 1.500. Από κει και πέρα υπάρχουν νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση για χάρη της άνεσης και στο σύστημα διεύθυνσης, για μεγαλύτερη ακρίβεια.

To Nissan Qashqai ανανεώνεται [βίντεο] | iefimerida.gr 0
To Nissan Qashqai ανανεώνεται [βίντεο] | iefimerida.gr 1
To Nissan Qashqai ανανεώνεται [βίντεο] | iefimerida.gr 2
To Nissan Qashqai ανανεώνεται [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ