Αδωνις Γεωργιάδης: Διπλασιάζουν τους μισθούς στον ΟΔΔΗΧ, αυτό λέγεται απόπειρα δωροδοκίας - iefimerida.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Διπλασιάζουν τους μισθούς στον ΟΔΔΗΧ, αυτό λέγεται απόπειρα δωροδοκίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Aδωνις Γεωργιάδης κάλεσε την κυβέρνηση «να φέρει μια τροπολογία για να τελειώσει το θέμα με τους βουλευτές και το αφορολόγητο και το 8% και να φέρει μια νομοθετική ρύθμιση για να τελειώσει το θέμα της εισφοράς αλληλεγγύης».

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (9/2) στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι «ενώ εκκρεμεί η απάντηση από τον ΟΔΔΗΧ για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και ενώ έχει παρέλθει η κοινοβουλευτική προθεσμία των 20 ημερών για να μου φέρουν τα πρακτικά για να δούμε αν η συμφωνία με τους Ρότσιλντ έγινε πριν ή μετά το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι, βγαίνει ξαφνικά μια τροπολογία που διπλασιάζει τους μισθούς στον ΟΔΔΗΧ».

«Αυτό λέγεται απόπειρα δωροδοκίας στην καθομιλουμένη», πρόσθεσε.

Τέλος, σχετικά με την εισφορά αλληλεγγύης των πολιτικών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε: Δεν το είχα πάρει χαμπάρι, αν το είχα πάρει είδηση θα είχα φωνάξει αλλά ευτυχώς δεν το ψήφισα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ