Ο Τανιμανίδης αποκαλύπτει πού μένει στον Αγιο Δομίνικο και αν ισχύει η αμοιβή των 125.000 ευρώ - iefimerida.gr

Ο Τανιμανίδης αποκαλύπτει πού μένει στον Αγιο Δομίνικο και αν ισχύει η αμοιβή των 125.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε πού μένει στον Άγιο Δομήνικο αλλά και πώς είναι τα πράγματα για τους παίκτες από άποψη υγιεινής.

Παράλληλα, ρωτήθηκε πόσα χρήματα πήρε για να παρουσιάσει το δημοφιλές παιχνίδι, ωστόσο δεν θέλησε να απαντήσει.

«Μένω σε ένα διαμέρισμα σε ένα χωριό, όπου βρίσκεται και η υπόλοιπη παραγωγή. Έχω το δικό μου κρεβάτι και τη δική μου κουζίνα και είναι υπεραρκετό για να περάσω όμορφα τους πέντε μήνες που θα είμαι εδώ», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τους παίκτες «κάνουν στην κυριολεξία όλα όσα βλέπετε στις οθόνες σας. Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, γιατί αυτό θα μείωνε σε μεγάλο βαθμό την αυθεντικότητα της εμπειρίας και επομένως την αυθεντικότητα των συναισθημάτων των παικτών».

Στην ερώτηση, πόσα χρήματα πήρε για το Survivor, ο Τανιμανίδης απάντησε:

Δεν ασχολούμαι με οποιονδήποτε γράφει μια χαζομάρα για να κάνει traffic στο site του. Μπορεί τα χρήματα της αμοιβής μου να είναι περισσότερα από αυτά που έγραψαν, μπορεί να είναι και λιγότερα, σίγουρα δεν είναι όμως αυτά που έγραψαν αυθαίρετα σε κάποια sites. Το ότι δεν βγαίνω να διαψεύσω το κάθε ψέμα που γράφει ο οποιοσδήποτε θέλει να δημιουργήσει buzz είναι γιατί έχω επιλέξει να μην καταναλώνω τον χρόνο μου σβήνοντας τα αρνητικά ψέματα, αλλά μιλώντας με τις θετικές πράξεις μου. Άσε που γράφονται τόσα πολλά που αν ασχολιόμουν θα έπρεπε να παρατήσω τα πάντα και να είμαι full-time διαψευστής σχολίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Σάκης Τανιμανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ