Απίστευτη «μάχη» Τσίπρα-Μητσοτάκη στο Twitter για το ποδόσφαιρο: Η Παρί, οι εκλογές και η... ΕΛΣΤΑΤ! [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτη «μάχη» Τσίπρα-Μητσοτάκη στο Twitter για το ποδόσφαιρο: Η Παρί, οι εκλογές και η... ΕΛΣΤΑΤ! [εικόνες]

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνας απίστευτος διάλογος έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Twitter μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφορμή στάθηκε η επική πρόκριση της Μπαρτσελόνα στην εκπνοή του ματς για το Champion League όπου αντιμετώπιζε την γαλλική ομάδα, Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα της Ισπανίας κατάφερε κυριολεκτικά να κερδίσει στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Την Τρίτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε σημειώσει σε ερώτημα ενός ποδοσφαιρόφιλου για το ποια ομάδα πιστεύει πως θα κατακτήσει φέτος το Champions League, ότι εκείνος βλέπει την Παρί Σεν Ζερμέν που θεωρούνταν αουτσάιντερ για να κατακτήσει τον τίτλο. Ωστόσο, για την γαλλική ομάδα το βράδυ της Τετάρτης όλα τελείωσαν αφού αποκλείστηκε από το θεσμό.

Να σημειώσουμε πως στον πρώτο γύρο είχε επιβληθεί 4-0 της Μπαρτσελόνα, έτσι χθες αποτελούσε το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά: «Ποντάρω στο outsider PSG Paris Saint Germain», είχε απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ερώτηση του φίλου στο Facebook.

Απίστευτη «μάχη» Τσίπρα-Μητσοτάκη στο Twitter για το ποδόσφαιρο: Η Παρί, οι εκλογές και η... ΕΛΣΤΑΤ! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Oταν όμως ήρθε η λήξη του αγώνα και η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε αυτή την επική πρόκριση ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι θέλοντας να «τρολάρει» κυριολεκτικά την πρόβλεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω Twitter: «Τελικά, kmitsotakis η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».

Τελικά, @kmitsotakis η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές.

Ωστόσο άμεση ήταν και η απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος δεν το άφησε να πέσει κάτω κάνοντας σχόλιο για την ΕΛΣΤΑΤ και τα τελευταία στοιχεία της. «@atsipras Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ...»

Απίστευτη «μάχη» Τσίπρα-Μητσοτάκη στο Twitter για το ποδόσφαιρο: Η Παρί, οι εκλογές και η... ΕΛΣΤΑΤ! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ