Μπακογιάννης: Πάρτε πίσω τη διάταξη για την εισφορά αλληλεγγύης πολιτικών -Υπάρχει όριο στον εξευτελισμό - iefimerida.gr

Μπακογιάννης: Πάρτε πίσω τη διάταξη για την εισφορά αλληλεγγύης πολιτικών -Υπάρχει όριο στον εξευτελισμό

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οργισμένη αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη προκάλεσε η διάταξη σχετικά με την εισφορά αλληλεγγύης των πολιτικών προσώπων.

«Υπάρχει και ένα όριο στον εξευτελισμό», έγραψε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στον λογαριασμό του στο Facebook, στην οποία ζητά «να πάρουν πίσω» τη διάταξη την οποία χαρακτηρίζει απαράδεκτη και εξοργιστική.

«Ελεος! Το μόνο χειρότερο από το να μην συνεισφέρεις αρκετά, είναι να προσποιείσαι πως το κανείς και με το παραπάνω! Δεν μπορεί οι έχοντες τη νομοθετική εξουσία να κόβουν και να ράβουν νόμους κατά το συμφέρον τους και να τους εφαρμόζουν κατά το δοκούν. Ποιος "μέσος πολίτης" μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;», συμπλήρωσε ο κ. Μπακογιάννης.

«Σε ότι με αφορά, εφόσον ισχύει, τα χρήματα θα πάνε σε κοινωνικές δομές στην περιφέρειας μας. Αλλιώς αυτό που θα πέφτει δεν θα είναι βροχή...», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ