Διέρρηξε το σπίτι της τραγουδίστριας Κέιτ Μπους για να της κάνει πρόταση γάμου - iefimerida.gr

Διέρρηξε το σπίτι της τραγουδίστριας Κέιτ Μπους για να της κάνει πρόταση γάμου

Διέρρηξε το σπίτι της τραγουδίστριας Κέιτ Μπους για να της κάνει πρόταση γάμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται απίστευτο αλλά, ο Αμερικανός Φρανκ Τουφάρο ήταν τόσο πολύ πορωμένος με τη διάσημη τραγουδίστρια Κέιτ Μπους που δεν δίστασε να μπει στο σπίτι της για να της κάνει πρόταση γάμου.
Ο Φρανκ πήγε στο Tiffany's της Νέας Υόρκης αγόρασε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 3700 ευρώ πήρε το αεροπλάνα και ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία.
Εκεί πήρε αεροπλάνο από το Λονδίνο προς το Έξετερ και μετά επιβιβάστηκε σε ένα ταξί και τον πλήρωσε 300 ευρώ για μια πολύωρη διαδρομή. Ο Φρανκ έδινε διαρκώς οδηγίες στον ταξιτζή μέχρι να εντοπίσει το σπίτι-καταφύγιο της Κέιτ Μπους στο Ντέβον, χρησιμοποιώντας έναν χάρτη που είχε κατεβάσει από το Ίντερνετ. Μετά αφού έκανε διάρρηξη μπήκε στο σπίτι της Κέιτ Μπους όπου την έψαχνε για αρκετά λεπτά (η ίδια τελικά απουσίαζε) μέχρι να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από κατοίκους που είδαν τον Τουφάρο να περιφέρεται έξω από το σπίτι.
Η αστυνομία επιβεβαιώνει την πληροφορία πως στις 26 Δεκεμβρίου συνελήφθη ένας Αμερικανός στο Ντέβον, ο οποίος απελάθηκε, αλλά δεν δίνει περισσότερα στοιχεία.
Η εφημερίδα Daily Mail αναφέρει πως η διάσημη τραγουδίστρια είχε λάβει και μια σειρά από emails από τον Τουφάρο στα οποία της είχε κάνει πρόταση γάμου, αλλά τα είχε αγνοήσει

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ