Μίχαλος: Η ευρωπαϊκή πλευρά να συμπαρασταθεί στην Ελλάδα και να κλείσει η αξιολόγηση - iefimerida.gr

Μίχαλος: Η ευρωπαϊκή πλευρά να συμπαρασταθεί στην Ελλάδα και να κλείσει η αξιολόγηση

Φωτογραφία: EUROKINISSI//ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα στη γερμανική κυβέρνηση για δημοσιονομικές ανάσες στην Ελλάδα, έστειλε ο πρόεδρος της Κεντρικής Eνωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος από το Μόναχο.

Ο κ. Μίχαλος συναντήθηκε με τη Γερμανίδα υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας Brigitte Zypries, στο πλαίσιο της φετινής κοινής διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίασης των ελληνικών και γερμανικών επιμελητηρίων, δήμων και Περιφερειών, στη Διεθνή Έκθεση Βιοτεχνών Μονάχου (ΙΗΜ).

Μιλώντας με την Γερμανίδα υπουργό ο κ. Μίχαλος επεσήμανε ότι η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα τα τελευταία χρόνια δίνει σκληρές μάχες με όλες της τις δυνάμεις για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, εστιάζοντας κυρίως στις εξαγωγές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Την κάλεσε, δε, να συμβάλει στην αποκατάσταση της κανονικότητας στην Ελλάδα, που χρόνια τώρα δέχεται αδίκως ασφυκτικές πιέσεις για όλο και περισσότερη λιτότητα, βυθίζοντας την οικονομία ολοένα και πιο βαθιά στην ύφεση. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, τόνισε ο κ. Μίχαλος, θα πρέπει η ευρωπαϊκή πλευρά να συμπαρασταθεί στην Ελλάδα, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, την οποία παρεμποδίζει με τις υπερβολικές απαιτήσεις του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ