Κι άλλη γκάφα για το στρατόπεδο Τραμπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Κι άλλη γκάφα για το στρατόπεδο Τραμπ [εικόνες]

Πηγή φωτογραφίας: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν το επιτελείο του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να ετοιμάσει το κλασικό πράσινο καπελάκια για να γιορτάσουν όλοι οι Αμερικανοί την ιρλανδική επέτειο του «St.Patricks’s Day», κάποιος έπρεπε να είχε φροντίσει – αν μη τι άλλο- να μετρήσει τα φύλλα που έχει το χαρακτηριστικό έμβλημα της γιορτής.

Η παραδοσιακή γιορτή του St. Patrick, με ιρλανδικές καταβολές, είναι μία από τις πιο διάσημες και κερδοφόρες για το εμπόριο στην αμερικανική ήπειρο. Επικερδής άρα ο επιχειρηματίας- πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δε θα μπορούσε παρά να κυκλοφορήσει ειδικά, πράσινα καπελάκια με το μήνυμα «Make America Great Again». Αυτό το μήνυμα τοποθετήθηκε στο μπροστά μέρος γιατί στο πίσω, το επιτελείο του Τραμπ αποφάσισε να υπάρχει το χαρακτηριστικό τριφύλλι, σήμα κατατεθέν της Ιρλανδίας, που συμβολίζει την Αγία Τριάδα (Θεός, Χριστό και Άγιο Πνεύμα).

Capture the luck of the Irish with this Make America Great Again Hat. While supplies last! BUY NOW: https://t.co/TbqIm56aoY #MAGA pic.twitter.com/PCZLl7HXdD

Οι υπεύθυνοι όμως της συγκεκριμένης καμπάνιας- οι οποίοι σημειωτέον θα έκαναν την Αμερική σπουδαία ξανά, κατά το σλόγκαν- δε μέτρησαν τα φύλλα και έτσι αντί για ένα κλασικό τριφύλλι αποφάσισαν να τυπώσουν ένα πιο...τυχερό, ένα τετράφυλλο.

Τα πράσινα καπελάκια έγιναν viral στο Twitter με το ρεπουμπλικανικό κόμμα να μετρά μία ακόμα γκάφα, σε μόλις 2 μήνες προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Κι άλλη γκάφα για το στρατόπεδο Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Κι άλλη γκάφα για το στρατόπεδο Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter ήταν αν μη τι άλλο ευφάνταστα με κάποιους να αναφέρουν ότι το τετράφυλλο τριφύλλι συμβολίζει την Αγία Τριάδα συν τον Τραμπ ενώ κάποιος άλλος προέτρεπε τον Αμερικανό Πρόεδρο να κάνει την Αμερική... Έξυπνη ξανά παρά Σπουδαία.

Ωστόσο, η γκάφα δε σταμάτησε εκεί αφού οι επιτελικοί του Τραμπ καλούσαν όλους να γιορτάσουν μαζί με τα καπελάκια τους το «St. Patty’s Day» ενώ η σωστή συντομογραφία είναι «St. Paddy’s Day».

Ηθικό δίδαγμα, αν δεν είσαι Ιρλανδός άστο καλύτερα.

Φωτογραφίες: AP,Pinterest, Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ St. Patrick’s day
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ