Στοίχημα: Με το Goal/Goal στη Γερμανία - iefimerida.gr

Στοίχημα: Με το Goal/Goal στη Γερμανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται σήμερα (08/03) η φάση των “16” του Champions League. Από εχθές το βράδυ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά της διοργάνωσης και απόψε θα προστεθούν άλλες δύο ομάδες στην τελική οκτάδα.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπενφίκα, με το πρώτο ματς να έχει λήξει 1-0 υπέρ των Πορτογάλων, ενώ η Μπαρτσελόνα καλείται να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς το 4-0 του Παρισιού δεν αφήνει στους Καταλανούς μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπενφίκα, από το οποίο προκύπτει και η βασική πρόταση της ημέρας. Οι Βεστφαλοί μπορεί να ήταν ανώτεροι στο πρώτο ματς στη Λισσαβώνα, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και ηττήθηκαν με 1-0. Καλούνται σήμερα να ανατρέψουν αυτό το σκορ και σίγουρα έχουν τις δυνατότητες να το κάνουν. Προέρχονται, άλλωστε, από τρεις διαδοχικές νίκες σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα, απέναντι σε Βόλφσμπουργκ (3-0 εντός), Φράιμπουργκ (3-0 εκτός) και Λεβερκούζεν (6-2 εντός). Στ Champions League, στο γήπεδό τους φέτος είναι αήττητοι. Έχασαν βαθμούς μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-2), ενώ κέρδισαν Σπόρτινγκ Λισαβώνας (1-0) και Λέγκια Βαρσοβίας (8-4)!

Η Μπενφίκα, από την πλευρά της, γνωρίζει πως το 1-0 δεν της δίνει παρά ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης. Η ομάδα από την Πορτογαλία έχει δύσκολο έργο στη Βεστφαλία, ωστόσο είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους προκειμένου να μην πάει “στράφι” η νίκη της στο πρώτο ματς. “Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Πλέον γνωρίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα στο πρώτο ματς, όμως αυτό δεν αλλάζει”, τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια. Άλλωστε η ομάδα του προέρχεται από επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στις πέντε από αυτές κατόρθωσε να διατηρήσει την εστία της ανέπαφη.

Στοιχηματικά, η Ντόρτμουντ είναι το φαβορί, θα μπορούσε, άλλωστε, να μη χάσει, τουλάχιστον, και στη Λισσαβώνα, ωστόσο η νίκη της προσφέρεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις και δεν μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Αντίθετα, αξίζει να ποντάρει κανείς στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είναι καταιγιστικοί το τελευταίο διάστημα και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν σημειώσει συνολικά 12 τέρματα. Η Μπενφίκα δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς σκοράρει σε όλα, σχεδόν, τα ματς της, ενώ στα τρία φετινά παιχνίδια που έχει δώσει για το Champions League μακριά από το γήπεδό της, έχει πετύχει δύο τέρματα τουλάχιστον. Θα πάμε, επομένως, με το Goal / Goal σε απόδοση 1.90.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν, οι “μπλαουγκράνα” είναι υποχρεωμένοι να σημειώσουν πολλά γκολ αν θέλουν να έχουν ελπίδες ανατροπής του 4-0 με το οποίο ηττήθηκε στο Παρίσι. Η Παρί θα βρει χώρους προκειμένου να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση και το Over 3.5 γκολ σε απόδοση 1.95 φαντάζει μία ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Ντόρτμουντ Μπενφίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ