Η 50χρονη με τη «μαγική ομορφιά» - Το μυστικό που την κάνει να δείχνει 20άρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 50χρονη με τη «μαγική ομορφιά» - Το μυστικό που την κάνει να δείχνει 20άρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 50χρονη Xu Min είναι 50 ετών κι όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να προσδιορίσουν την ηλικία τους ή τουλάχιστον να μην πέσουν εντελώς έξω.

Με δέρμα σχεδόν έφηβης, σιλουέτα μοντέλου και ντυμένη πάντα στη μόδα, η 50χρονη μητέρα αποκαλείται «μαγεία της ομορφιάς» στην Κίνα, όμως σύμφωνα με την ίδια δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα, παρά μόνο καλές συνθήκες ζωής.

Στην έκδοση του περιοδικού GQ στην Κίνα, ο χαρακτηρισμός «μαγική ομορφιά» ήταν αυτός που κέντρισε το ενδιαφέρον του Τύπου της χώρας, που δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει την Xu Min.

Η 50χρονη με τη «μαγική ομορφιά» - Το μυστικό που την κάνει να δείχνει 20άρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η καλύτερή της φίλη είναι όπως η ίδια δήλωσε, η κόρη της, με την οποία απολαμβάνει τις βόλτες και τα ψώνια στα μαγαζιά, τονίζοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένα κενό ηλικιακά ανάμεσά τους.

Η 50χρονη με τη «μαγική ομορφιά» - Το μυστικό που την κάνει να δείχνει 20άρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Πριν τέσσερα χρόνια παραιτήθηκα από τη δουλειά μου και έκτοτε έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο. Ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού και φροντίζω κάθε βράδυ να κοιμάμαι το αργότερο στις 21:00», δήλωσε η Xu Min, η οποία παραδέχθηκε πως αρκετές φορές οι περαστικοί πιστεύουν πως είανι η αδερφή και όχι η μητέρα της κόρης της!

Η 50χρονη με τη «μαγική ομορφιά» - Το μυστικό που την κάνει να δείχνει 20άρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 50χρονη Κίνα xu min
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ