Σε μπαρ Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου μετά τον μαραθώνιο με την τρόικα [εικόνα] - iefimerida.gr

Σε μπαρ Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου μετά τον μαραθώνιο με την τρόικα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πολύωρες διαπραγματεύσεις στο Χίλτον μεταξύ κυβέρνησης - δανειστών διακόπηκαν γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να μιλήσουν οι εκπρόσωποι των θεσμών με τους προϊσταμένους τους.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Εφη Αχτσιόγλου αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, αλλά κάπου εκτός του ξενοδοχείου όπου ήταν κλεισμένοι από τις 5 το απόγευμα. Ο κρύος αέρας της νύχτας ήταν αναζωογονητικός.

Βγήκαν περπατώντας από το Χίλτον μαζί με τους συνεργάτες τους, έστριψαν δεξιά και κατέβηκαν την οδό Βεντήρη, τον δρόμο που είναι «στέκι» ξανά μετά από χρόνια με πολλά μαγαζιά: Μπαρ, εστιατόρια, καφέ.

Δεν προβληματίστηκαν στην επιλογή. Ενας στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών έχει κάνει στέκι το τελευταίο διάστημα το Tapas bar, ένα όμορφο bar-restaurant.

Εκείνη την ώρα, λίγο μετά τις 11, ήταν γεμάτο κόσμο, αλλά αυτό δεν προβλημάτισε κανέναν από την παρέα Τσακαλώτου-Αχτσιόγλου και τους άλλους τέσσερις συνεργάτες τους.

Κάθισαν σε ένα τραπέζι, παρήγγειλαν σαλάτες και ποικιλίες. Από ποτό, ο βρετανοτραφής Τσακαλώτος προτίμησε μπύρα, και τον ακολούθησε στην επιλογή και η Εφη Αχτσιόγλου.

Λίγο μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα, η παρέα αποφάσισε να επιστρέψει στο Χίλτον. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, γνήσιος τζέντλεμαν, πλήρωσε τον λογαριασμό και μάλιστα μετρητά και με το κόκκινο σακίδιό του πάντα στον ώμο επέστρεψε για να ολοκληρωθεί η συζήτηση με τους θεσμούς.

Σε μπαρ Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου μετά τον μαραθώνιο με την τρόικα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ