Η Μπαρτσελόνα ψάχνει το ακατόρθωτο - Σπουδαίες μάχες απόψε στο Champions League - iefimerida.gr

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει το ακατόρθωτο - Σπουδαίες μάχες απόψε στο Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει υπάρξει ομάδα στο Champions League που να έχει ανατρέψει το εις βάρος της 4-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα των τόσων ρεκόρ θα το κυνηγήσει όμως απόψε, απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά την εφιαλτική βραδιά που έζησε πριν από 3 εβδομάδες.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ρίχνεται απόψε σε μια μάχη, η οποία είναι εκ των προτέρων άνιση. Καλείται να πετύχει πέντε γκολ, να μην δεχθεί κανένα και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Το σύνθημα της αντεπίθεσης έδωσε ο ίδιος ο Ενρίκε. «Αν μια ομάδα μπορεί να πετύχει τέσσερα γκολ απέναντί μας, τότε εμείς μπορούμε να πετύχουμε έξι», ανέφερε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ουνάι Έμερι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι ποδοσφαιριστές του θα εμφανιστούν στο γήπεδο έχοντας την ίδια αυτοσυγκέντρωση που είχαν και στο πρώτο παιχνίδι, θέλοντας σαφέστατα να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση παρά το 4-0.

Για τους Καταλανούς δεν υπάρχουν νέα σημαντικά προβλήματα ενώ για τους Παριζιάνους η συμμετοχή του Ντι Μαρία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ και το Cosmote Sport 2

Πιθανές Συνθέσεις
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν - Πικέ, Μαστσεράνο, Ουμτιτί - Σέρχι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα - Μέσι, Σουάρες, Νέιμαρ
Παρί Σεν Ζερμέν:Τραπ - Κουρζαβά, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μουνιέ - Ματουιντί, Ραμπιό, Βεράτι - Ντι Μαρία, Καβάνι, Λούκας

Ελληνική μονομαχία στη Γερμανία

Στο «Βεστφάλεν» η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπενφίκα και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στο «Ντα Λουζ» από τους Πορτογάλους.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι με αποκορύφωμα το πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ ενώ η Μπενφίκα από την πλευρά της έχει on fire τον Κώστα Μήτρογλου, σκόρερ 18 τερμάτων στις τελευταίες 17 αναμετρήσεις της ομάδας του.

Η παράδοση της Ντόρτμουντ απέναντι σε Πορτογάλους είναι εκπληκτική αφού μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς εντός έδρας και με οδηγό αυτό το στατιστικό θα αναζητήσει μία ακόμη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση.

Ο Γκερέιρο είναι αμφίβολος για τους γηπεδούχους ενώ για την Μπενφίκα είναι εκτός μάχης ο Φέισα.

Πιθανές Συνθέσεις
Ντόρτμουντ:Μπούρκι - Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα - Ντουρμ, Ντεμπελέ, Βάιγκλ, Γκερέιρο - Ομπαμεγιάνγκ, Σίρλε
Μπενφίκα:Εντερσον - Νέλσον, Σεμέδο, Λουιζάο, Λίντελοφ , Ελισέου - Σάμαρης, Πίτσι, Σάλβιο, Ζίφκοβιτς - Μήτρογλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Champions League Παρί Σεν Ζερμέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ