Champions League: Πέντε και στο Λονδίνο (5-1) η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Αρσεναλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Πέντε και στο Λονδίνο (5-1) η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Αρσεναλ [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το 5-1 της Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου... σκότωσε με το ίδιο σκορ (1-5) την Αρσεναλ και στο Λονδίνο και πέρασε στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Βαυαροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Γουόλκτο στο 20', αλλά στο δεύτερο 45λεπτο άρχισε το... πάρτι. Στο 55' ο Κοσιελνί αποβλήθηκε και η Μπάγερν κέρδισε πέναλτι με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει και ακολούθως ο Ρόμπεν (68'), ο Ντάγκλας (78') και ο Βιδάλ (80', 85') έφτασαν το σκορ σε εντυπωσιακά επίπεδα στο Λονδίνο.

Στο 32ο λεπτό και μετά από συνεννόηση με τον επιπρόσθετο βοηθό Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, ο διαιτητής της αναμέτρησης Τάσος Σιδηρόπουλος επέλεξε να μη δώσει πέναλτι στους γηπεδούχους σε ένα μαρκάρισμα του Τσάμπι Αλόνσο πάνω στον Ουόλκοτ μέσα στην περιοχή, σε μια πολύ δύσκολη φάση, με το replay όμως να δείχνει ότι μάλλον υπήρξε παράβαση.

ΤΑ ΓΚΟΛ


-- από Video-Live


-- από Video-Live


-- από Video-Live


-- από Video-Live


-- από Video-Live


-- από Video-Live

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Μπάγερν Μονάχου Άρσεναλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ