Τα τρία προφίλ του μανιακού δολοφόνου των ταξιτζήδων -Πού καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Τα τρία προφίλ του μανιακού δολοφόνου των ταξιτζήδων -Πού καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H εξέταση στοιχείων και δεδομένων της υπόθεσης του μανιακού δολοφόνου των ταξιτζήδων οδηγεί σε μια πληρέστερη απεικόνιση του προφίλ του.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση δεν αποκλείουν ότι από τη στιγμή που η εμμονή του εστιάζεται στους οδηγούς ταξί και στην συγκεκριμένη οδό (Χαριλάου Τρικούπη), δεν αποκλείεται να είναι κάτοικος όμορης περιοχής, που σύχναζε όμως στην Κηφισιά γιατί ενδεχομένως έμενε ή μένει εκεί το πρόσωπο του σεξουαλικού του ενδιαφέροντος.

Οι άνδρες της αστυνομίας δεν μπορούν να αποκλείσουν να ήταν και ο ίδιος οδηγός ταξί στο πρόσφατο παρελθόν, ο οποίος υποτιμήθηκε και παραγκωνίστηκε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν βρεθεί η πηγή των εμμονών και το κίνητρο που πυροδότησε την δολοφονική εκδήλωση των συναισθημάτων του, τότε οι διωκτικές αρχές θα φτάσουν στα ίχνη του.

Τα τρία πιθανά προφίλ του δράστη:

  1. Δράστης παρανοϊκός (παρανοϊκή ετοιμότητα): Είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να εκδηλώσει τις πράξεις του. Του αρέσει να επαίρεται και να αυτοθαυμάζεται για τις πράξεις του και τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδονται. Στα συγκεκριμένα άτομα η κρίση τους επαναλαμβάνεται σε χρονικό διάστημα μεταξύ 4-5 εβδομάδων.
  2. Έξυπνος» με διαταραχή προσωπικότητας: Αν πρόκειται για άτομο με μεγάλο IQ, αλλά με διαταραχή προσωπικότητας, τότε θα εμφανιστεί ξανά μετά από 2-4 μήνες. Σε αυτή την περίπτωση το έργο της αστυνομίας θα είναι δύσκολο καθώς το μυαλό του θα τον εμποδίσει να επαναλάβει σύντομα την πράξη του, καθώς γνωρίζει την υψηλή αστυνομική ετοιμότητα στην περιοχή και τον υψηλό κίνδυνο σύλληψης του.
  3. Σεξουαλικό κίνητρο εμμονών: Ο δράστης στοχεύει στους οδηγούς ταξί και η επιλογή της οδού Χαριλάου Τρικούπη ως χώρο «τελετουργίας», έχει μεγάλο επίπεδο συναισθηματικότητας η οποία έχει σεξουαλικό υπόβαθρο. Πιθανόν κάποιος οδηγός ταξί της Κηφισιάς έχει παρενοχλήσει με ερωτικά κίνητρα κάποιο οικείο του πρόσωπο, μια σύντροφο, την μητέρα ή αδερφή του.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ