Δείτε την πορεία της «Γαλάτειας»: Πλήττει ήδη την Ελλάδα - iefimerida.gr

Δείτε την πορεία της «Γαλάτειας»: Πλήττει ήδη την Ελλάδα

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δυτική Ελλάδα γνώρισε ήδη το πρόσωπο της κακοκαιρίας «Γαλάτεια» που έρχεται από την Ιταλία.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και χαμηλό βαρομετρικό πλήττουν από το απόγευμα της Τρίτης το σύνολο των περιοχών της Δυτικής Ελλάδας. Από το βράδυ αναμένονται και θυελλώδεις άνεμοι.

Στην Αττική σημειώθηκε ένα ξαφνικό μπουρίνι με έντονη βροχόπτωση ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να κλιμακωθούν από το βράδυ.

Ζάκυνθος: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από τη «Γαλάτεια»

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο βόρειο τμήμα της Ζακύνθου, προκάλεσε το μπουρίνι, με έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους, που χτύπησε σήμερα το απόγευμα την Ζάκυνθο.

Αυτή τη στιγμή συνεργεία της ΔΕΔΔΕΕ βρίσκονται επί ποδός ώστε να διορθώσουν τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτρισμού του νησιού.

Η «Γαλάτεια» -όπως ονόμασαν το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό οι μετεωρολόγοι-που έπληξε τη Ζάκυνθο, άφησε πίσω της πτώσεις μεγάλων κλαδιών και βλάβες στην παροχή της ηλεκτροδότησης.

Δείτε την πορεία της «Γαλάτειας»: Πλήττει ήδη την Ελλάδα | iefimerida.gr 0

Πηγή φωτογραφίας: imerazante

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ