Η βραβευμένη με Olivier και Χρυσή Σφαίρα Ρουθ Γουίλσον στο Μέγαρο -Απευθείας από το Λονδίνο - iefimerida.gr

Η βραβευμένη με Olivier και Χρυσή Σφαίρα Ρουθ Γουίλσον στο Μέγαρο -Απευθείας από το Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την «Έντα Γκάμπλερ», το σπαρακτικό αριστούργημα του Ερρίκου Ίψεν σε νέα διασκευή του Πάτρικ Μάρμπερ θα παρακολουθήσει το κοινό του Μεγάρου σε δορυφορική μετάδοση από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας.

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, σε ζωντανή μετάδοση από το Lyttelton Theatre του Λονδίνου, τη βρετανίδα ηθοποιό Ρουθ Ουίλσον, πλαισιωμένη από ένα εκλεκτό καστ, σε μια αριστοτεχνική ερμηνεία της εύθραυστης και συνάμα σκληρής Έντας.

Η Ουίλσον είναι αποδέκτης του βραβείου Olivier (2012), ενώ το 2014 κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στη δραματική τηλεοπτική σειρά The Affair.

Η βραβευμένη με Olivier και Χρυσή Σφαίρα Ρουθ Γουίλσον στο Μέγαρο -Απευθείας από το Λονδίνο  | iefimerida.gr 0

Τη σκηνοθεσία σε αυτό το μοντέρνο ανέβασμα του έργου του Ίψεν υπογράφει ο βραβευμένος με Tony Ίβο Βαν Χόβε.
Ο Χόβε επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας, δύο χρόνια μετά την τελευταία του δουλειά στο National Theatre, το «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» του Μίλλερ, το οποίο οι Έλληνες θεατρόφιλοι παρακολούθησαν στο πλαίσιο των μεταδόσεων NTL, τον Απρίλιο του 2015.

H «Έντα Γκάμπλερ» αποτελεί μια ακόμη εξαιρετική παραγωγή της φετινής σειράς μεταδόσεων από το Νational Theatre, τις οποίες προσφέρει στο θεατρόφιλο κοινό το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council.

«Έντα Γκάμπλερ» του Ερρίκου Ίψεν σε νέα διασκευή του Πάτρικ Μάρμπερ
Απευθείας μετάδοση από το Lyttelton Theatre του Λονδίνου
Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, ώρα 21:00, Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ