Επίσημο: Από φυσικά αίτια ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ -Είχε αδύναμη καρδιά και επιβαρυμένο συκώτι - iefimerida.gr

Επίσημο: Από φυσικά αίτια ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ -Είχε αδύναμη καρδιά και επιβαρυμένο συκώτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απο φυσικά αίτια προήλθε ο θάνατος του θρύλου της ποπ Τζορτζ Μάικλ.

Οπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής ιατροδικαστής Darren Salter, ο Τζορτζ Μάικλ είχε αδύναμη καρδιά και πρόβλημα με το ήπαρ. Συγκεκριμένα, έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ). Ειδικά η ηπατική στεάτωση οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η έρευνα για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ μπαίνει στο αρχείο και η υπόθεση θεωρείται ότι έχει κλείσει, όπως είπε και ο ιατροδικαστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζορτζ Μάικλ έφυγε από τη ζωή ανήμερα τα περασμένα Χριστούγεννα, σε ηλικία 53 ετών. Τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του ο σύντροφός του, Φαντί Φαουάζ.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ακόμα δεν έχει τελεστεί η κηδεία του, κάτι πάντως που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, από τη στιγμή που υπάρχει και το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θανάτου του.

Οπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, έπειτα από περισσότερους από δύο μήνες μετά τον θάνατό του, η σορός του Τζορτζ Μάικλ θα επιστραφεί πλέον στους οικείους του, προκειμένου να οργανώσουν τις λεπτομέρειες της κηδείας του, και είναι αμφίβολο κατά πόσο θα υπάρξει πλήρης τοξικολογική αναφορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ