Στοίχημα: Μπαίνει δυνατά η Νάπολι - iefimerida.gr

Στοίχημα: Μπαίνει δυνατά η Νάπολι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις αναμετρήσεις σε Νάπολη και Λονδίνο να "κλέβουν την παράσταση" στο κουπόνι μας. Το Betarades.gr σας επιφυλάσσει, λοιπόν, δύο πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές από τις συγκεκριμένες συναντήσεις.

Προβάδισμα στο ημίχρονο οι "παρτενοπέι"

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση του "Σαν Πάολο". Η Νάπολι φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας το δύσκολο έργο της ανατροπής του ατυχούς 3-1 του "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Η "βασίλισσα", από την πλευρά της, καλείται να προστατεύσει το πλεονέκτημα που αποκόμισε από το πρώτο ματς. Μόλις σε τέσσερις από τις 11 περιπτώσεις έχει προκύψει ανατροπή σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, σε διπλές αναμετρήσεις με σκορ 3-1 στον πρώτο αγώνα. Οι "παρτενοπέι", πάντως, έρχονται με θετική ψυχολογία στο σημερινό ματς, καθώς το σαββατοκύριακο πήραν ένα μεγάλο διπλό επί της Ρόμα με 1-2 και πλησίασαν στο -2 από την προνομιούχο πρώτη δυάδα του Καμπιονάτο. Η Ρεάλ, από την πλευρά της, έφυγε με το νικηφόρο 2-3 από την έδρα της Έιμπαρ, παραμένοντας 2η στον πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν (στο -1 από την Μπαρτσελόνα), αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο. Επιστρέφουν σήμερα στη δράση οι Ρονάλντο και Μπέιλ, που δε συμμετείχαν στο ματς με την Έιμπαρ.

Προγνωστικό: Η Νάπολι είναι... υποχρεωμένη να μπει δυνατά στο σημερινό ματς, αν θέλει να πετύχει μία επική ανατροπή. Αντίθετα, η "βασίλισσα" έχει περιθώριο να... περιμένει στην αρχή. Πηγαίνουμε, λοιπόν, με τον Άσσο Draw No Bet στο ημίχρονο σε απόδοση 2.15 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Χαμηλό σκορ στο "Έμιρεϊτς"

Ο έτερος σημερινός επαναληπτικός για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτός της Άρσεναλ με την Μπάγερν Μονάχου. Η υπόθεση-πρόκριση έχει κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς οι Βαυαροί επικράτησαν με το εντυπωσιακό 5-1 επί γερμανικού εδάφους. Γενικότερα η Άρσεναλ δεν "πατάει καλά" τον τελευταίο καιρό, κάτι που απέδειξε και στο ατυχές 3-1 από τη Λίβερπουλ του περασμένου Σαββάτου. Βέβαια, έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (όλα για Πρέμιερ Λιγκ), με τα 3/5 τελευταία να συνδυάζονται με το NG και το Under 2,5. Η Μπάγερν, αντίθετα, έχει βρει τον καλό της εαυτό κι έρχεται από τις διαδοχικές νίκες επί των Αμβούργου (8-0 για πρωτάθλημα), Σάλκε (3-0 για Κύπελλο) και Κολωνίας (0-3 για πρωτάθλημα).

Προγνωστικό: Η Μπάγερν δεν έχει καμία ανάγκη να σπαταλήσει δυνάμεις στον αποψινό επαναληπτικό. Σίγουρα θα δώσει πρώτιστα βάρος στα αμυντικά της καθήκοντα. Η Άρσεναλ αποτελεί μία ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα, όμως δε θεωρούμε ότι είναι ικανή να... κάνει πάρτι μπροστά από την εστία των Βαυαρών. Πηγαίνουμε λοιπόν με το Under 3 σε απόδοση 1.91 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που σημειωθούν δύο γκολ και κάτω. Αν σημειωθούν τρία γκολ ακριβώς μας επιστρέφεται το ποντάρισμα).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκτιμήσεις στοίχημα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ