Μετά τα σοκ από ΔΝΤ και ΕΛΣΤΑΤ, ο Τσίπρας ανακοινώνει τη διαδικασία διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση - iefimerida.gr

Μετά τα σοκ από ΔΝΤ και ΕΛΣΤΑΤ, ο Τσίπρας ανακοινώνει τη διαδικασία διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση

Φωτογραφία: INTIME news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκυρία πάντως, μόνο ευνοϊκή δεν είναι για τους κυβερνητικούς, με τη διαπραγμάτευση να βρίσκεται σε... τέλμα και το ΔΝΤ να εμμένει στις απαιτήσεις του.

Τα νερά ήρθε να ταράξει ακόμα πιο πολύ το γεγονός ότι την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας εκθείαζε χθες την καλή πορεία των στοιχείων της οικονομίας, ακολούθησε η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ ότι αναθεωρούνται τα στοιχεία του ΑΕΠ για το 2016, κόβοντάς τους τα φτερά.

Σε αντιπερισπασμό, τέλος, για τα κακά μαντάτα, η κυβέρνηση επιχειρεί να στρέψει και σε άλλα θέματα την ατζέντα. Έτσι, ο πρωθυπουργός αναμένεται στις 12.30 να ανακοινώσει ποια διαδικασία θα ακολουθήσει η επιτροπή για το διάλογο για τη συνταγματική αναθεώρηση, θα μιλήσει για το χρονοδιάγραμμα και πώς θα καταλήξει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ