Ο Στίβεν Κινγκ τρολάρει τον Τραμπ: Ο Ομπάμα έβαλε τον κοριό, η Μισέλ κρατούσε τσίλιες -Του έκλεψε και το παγωτό - iefimerida.gr

Ο Στίβεν Κινγκ τρολάρει τον Τραμπ: Ο Ομπάμα έβαλε τον κοριό, η Μισέλ κρατούσε τσίλιες -Του έκλεψε και το παγωτό

Φωτογραφία: AP/ Francois Mori
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κατάφερε να πείσει ούτε Ρεπουμπλικανούς αξιωματούχους. Κι όμως, κάποιος πιστεύει την καταγγελία του Αμερικανού προέδρου ότι ο Μπαράκ Ομπάμα διέταξε τηλεφωνικές υποκλοπές σε βάρος του: ο Στίβεν Κινγκ.

Ο συγγραφέας βιβλίων τρόμου «τρόλαρε» με μοναδικό τρόπο τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά από τις καταγγελίες του τελευταίου ότι ο Ομπάμα ζήτησε να παρακολουθούνται τα τηλέφωνά του στον Trump Tower, κατά την προεκλογική εκστρατεία.

«Οχι μόνο ο Ομπάμα έβαλε κοριό στα τηλέφωνα του Τραμπ, αλλά έκλεψε και το παγωτό φράουλα», έγραψε στο Twitter ο Κινγκ. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. «Ο Ομπάμα έβαλε ο ίδιος κοριό στα τηλέφωνα του Τραμπ και η Μισέλ κρατούσε τσίλιες. Λυπηρό!», έγραψε σε επόμενη ανάρτησή του. Ισως το καλύτερο όμως να ήταν το τρίτο tweet του 69χρονου συγγραφέα. «Ο Τραμπ πρέπει να ξέρει ότι ο Ομπάμα δεν έφυγε ποτέ από τον Λευκό Οίκο! Είναι στην ντουλάπα! Εχει ψαλίδι!», έγραψε.

Not only did Obama tap Trump's phones, he stole the strawberry ice cream out of the mess locker.

Obama tapped Trump's phones IN PERSON! Went in wearing a Con Ed coverall. Michelle stood guard while O spliced the lines. SAD!

Trump should know OBAMA NEVER LEFT THE WHITE HOUSE! He's in the closet! HE HAS SCISSORS!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ