Η μητέρα του «δράκου του Αμαρουσίου» στο δικαστήριο: Ακουγε φωνές που του έλεγαν "χούφτωσ´την-χούφτωσ´την" - iefimerida.gr

Η μητέρα του «δράκου του Αμαρουσίου» στο δικαστήριο: Ακουγε φωνές που του έλεγαν "χούφτωσ´την-χούφτωσ´την"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε σήμερα ο νεαρός που χαρακτηρίστηκε ως «δράκος» του Αμαρουσίου, εξαιτίας των επιθέσεων σε γυναίκες, τον Μάιο του 2016.

Χωρίς να ξεστομίσει μία λέξη, και κοιτώντας με βλέμμα απλανές το κενό, ο νεαρός άκουσε τα θύματά του να περιγράφουν τις επιθέσεις του, κάποιες με κλάματα στα μάτια, ζητώντας την τιμωρία του.

Κατηγορείται για έξι απόπειρες βιασμών, αλλά ο ίδιος το αρνείται, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που ήθελε ήταν να «θίξει» και να μειώσει τις γυναίκες, τις οποίες θώπευε στα γεννητικά τους όργανα, γιατί η γυναίκα που αγαπούσε, τον παράτησε...

«Νιώθω κάποιος να με πιάνει, να με ακινητοποιεί. Ένιωσα ένα χέρι στο στήθος, άρχισα να ουρλιάζω. Με έριξε κάτω, με κρατούσε από το κεφάλι. Σκέφτηκα ή θα με βιάσει ή θα σκάσω. Δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή... Προσπαθούσε να μου ανοίξει το παντελόνι...» είπε το ένα θύμα.

«Ήθελε να με βιάσει» είπε μία άλλη γυναίκα »τραβώντας με μέσα στη διάβαση».

Σε μία άλλη γυναίκα έβαλε κολλητική ταινία μέσα στο στόμα για να μην μπορεί να φωνάξει. Στη προσπάθεια της να την βγάλει μάλιστα τον έγδαρε στο πρόσωπο. «Έβγαλα την ταινία και άρχισα να φωνάζω. Άρχισαν να γαυγίζουν κάτι σκυλιά και τότε με άφησε και έφυγε. Βγήκαν οι σεκιουριτάδες και με βοήθησαν».

Εισαγγελέας: «Τι σκοπό είχε; Να σας κλέψει;»

Μάρτυρας: «Αν το ήθελε αυτό θα μπορούσε να μου αρπάξει την τσάντα».

Σε άλλο θύμα, ο νεαρός άνδρας ήρθε με φόρα επάνω της και τρέχοντας έβαλε τα χέρια του ανάμεσα στα πόδια της «Με θώπευσε, με έσπρωξε για να με πετάξει κάτω, τον χτύπησα στο πρόσωπο και έφυγε. Τον έβρισα, αυτός με κοιτούσε ατάραχος και μετά εξαφανίστηκε».

«Άκουγε φωνές»

Τραγική φιγούρα η μητέρα του κατηγορούμενου, η οποία υποστήριξε ότι από τότε που χώρισε ο γιος της από μία γυναίκα- η οποία εκδιδόταν- πήρε την κάτω βόλτα...

«Κλείστηκε στον εαυτό του, παραμιλούσε, γελούσε μόνος του. Τού έλεγα τί έχεις; Γιατί δεν τρως; Γιατί δεν κάνεις μπάνιο; Δεν μου απαντούσε. Μετά μου είπε ότι άκουγε φωνές που τού έλεγαν κάθε φορά που έβλεπε μία γυναίκα: "χούφτωσ´την-χούφτωσ´την" του έλεγαν. Στα πρόσωπα των γυναικών έβλεπε την Τζωρτζίνα που τον άφησε. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας, αρρώστησε, ερωτεύτηκε αληθινά, άλλοι καταφέρνουν και το προσπερνάνε, αυτός δεν το κατάφερε».

Εισαγγελέας: «Γιατί επέλεξε αυτόν τον τρόπο να μειώσει τις γυναίκες, αντί για παράδειγμα να τις βρίζει;»

Μάρτυρας: «Δεν ξέρω».

Ο ψυχίατρος και τεχνικός συμβούλους της οικογένειας Δ. Σούρας, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από ψυχωσικό σύνδρομο και πως εδώ και 9 μήνες βρίσκεται υπό θεραπευτική αγωγή. Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου υπέβαλε αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα βιασμού σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά και αίτημα για αναγνώριση μειωμένου καταλογισμού στον νεαρό δράστη.

Η δίκη του 30χρονου διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δράκος δικαστήριο Μαρούσι δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ