«Τρίζει» η καρέκλα του Μπέντο στον Ολυμπιακό – Κριτήριο η Μπεσίκτας - iefimerida.gr

«Τρίζει» η καρέκλα του Μπέντο στον Ολυμπιακό – Κριτήριο η Μπεσίκτας

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 3η συνεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα χωρίς μάλιστα να σκοράρει, ήταν λογικό να φέρει ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών αλλά και της διοίκησης για την εικόνα της ομάδας.

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο Παουλο Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στους παίκτες που πουλήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θεωρώντας αυτό το γεγονός ως σημαντικότερο για την κακή εικόνα της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Μπεσίκτας για τους «16» του Europa League, εκεί όπου δεν αποκλείεται να κριθεί το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή στον Ολυμπιακό.

Ακολουθεί μάλιστα δύσκολο εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο αλλά και το ντέρμπι «αιωνίων» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπέντο, ο οποίος και μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ανέφερε πως στον Ολυμπιακό θα πρέπει να υπάρχει ικανοποίηση και όχι πίεση αφού παραμένει μέσα και στους τρεις στόχους της χρονιάς, δεν αποκλείεται να κριθεί στα προσεχή παιχνίδια.

Ισως μάλιστα και το πρώτο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο «Γ.Καραϊσκάκης» να είναι καθοριστικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παουλο μπεντο Ολυμπιακός προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ