Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήθελε να συναντηθεί με τον Ρώσο πρέσβη -Τι της απάντησε το αμερικανικό ΥΠΕΞ - iefimerida.gr

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήθελε να συναντηθεί με τον Ρώσο πρέσβη -Τι της απάντησε το αμερικανικό ΥΠΕΞ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις ΗΠΑ, ο στρατιωτικός αξιωματούχος Μάικλ Φλιν, ο γενικός εισαγγελέας Τζεφ Σέσιονς και ο επενδυτής Τζάρεντ Κάσνερ, έχουν συναντηθεί με τον Ρώσο πρέσβη Σεργκέι Κισλιάκ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να ζητήσει μία συνάντηση μαζί του.

Ως αποτέλεσμα του σκανδάλου γύρω από τη συνάντηση του γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ Τζεφ Σέσιονς με τον Ρώσο πρέσβη, η 51χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μία φωτογραφία που την δείχνει να κάθεται μπροστά στον υπολογιστή της, ενώ η λεζάντα έγραφε: «Δεν μπορούσα παρά να αναρωτηθώ... ο Ρώσος πρέσβης συναντήθηκε με όλους εκτός από μένα;».

I had to. Don't know the provenance however whoever you are, thank you. X, sj

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Mar 2, 2017 at 1:44pm PST

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε άμεσα το υπουργείο Εξωτερικών μέσω του επίσημου λογαριασμού που διαθέτει στο Twitter ανεβάζοντας μία φωτογραφία της εκπροσώπου Μαρίας Ζακχάροβα να απαντάει στην χολιγουντιανή σταρ: «Αν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλει να συναντηθεί απεγνωσμένα με τον Ρώσο πρέσβη στις ΗΠΑ, όλα μπορεί να συμβούν. Ο Σεργκέι Ιβάνοβιτς (Κισλιάκ) θα είναι ευτυχισμένος».

Ο Σέσιονς δέχεται επικρίσεις καθώς συναντήθηκε το περασμένο έτος δύο φορές με τον Ρώσο πρέσβη, την περίοδο πριν από τον διορισμό του τις οποίες και είχε αποκρύψει. Επιπλέον και ο 36χρονος επιχειρηματίας Κάσνερ είχε επαφές με τον Κισλιάκ. Αλλά και ο πρώην σύμβουλος ασφάλειας Μάικλ Φλιν, αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω των δεσμών που διατηρούσε με τον διπλωμάτη του Κρεμλίνου κατά τη μεταβατική περίοδο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Ρώσος πρέσβης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ