Τα τρία σημεία που «χτενίζουν» οι Αρχές για τον μανιακό δολοφόνο - iefimerida.gr

Τα τρία σημεία που «χτενίζουν» οι Αρχές για τον μανιακό δολοφόνο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 52χρονου οδηγού ταξί, ο οποίος είχε αποπειραθεί να σκοτώσει πριν περίπου 20 ημέρες ακόμη έναν συνάδελφο του.

Ο δράστης, σύμφωνα με την περιγραφή του πρώτου οδηγού ταξί που σώθηκε, είναι Έλληνας, ηλικίας 25 με 30 ετών, μετρίου αναστήματος φοράει φόρμα με κουκούλα και φαίνεται να γνωρίζει τις περιοχές της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες της Ασφάλειας κάνουν λόγο ότι ο μανιακός δολοφόνος κινείται στην περιοχή των Βορείων Προαστίων και κυριότερα στο «τρίγωνο» που σχηματίζει η οδός Χαριλάου Τρικούπη, η οδός Λεβίδου και το Ζηρίνειο στο Μαρούσι. Εκεί έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες και άπαντες ελπίζουν να εντοπιστεί άμεσα, πριν «χτυπήσει» ξανά.

Αυτό σημαίνει ότι ίσως μένει ή εργάζεται σε αυτή την περιοχή και κινείται σε αυτά τα σημεία. Από τη μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να συνδέει τους δύο οδηγούς ταξί που τους πυροβόλησε στο κεφάλι με μεταποιημένο πιστόλι.

Ο χάρτης με τα τρία σημεία

Τα τρία σημεία που «χτενίζουν» οι Αρχές για τον μανιακό δολοφόνο | iefimerida.gr 0

Μαρτυρίες ταξιτζήδων: 10 υποψιάζονται ότι είχαν επιβιβάσει ως πελάτη τον δολοφόνο

Δέκα ταξιτζήδες, που κινούνται στην Κηφισιά, υποψιάζονται ότι είχαν επιβιβάσει τον δολοφόνο στα οχήματά τους, από διάφορα σημεία της περιοχής και με προορισμό την οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Συνολικά έχουν ληφθεί 150 μαρτυρίες αυτοκινητιστών, για περιστατικά με «παράξενους» πελάτες το τελευταίο διάστημα, στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή στην Κηφισιά. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, δέκα αυτοκινητιστές κατέθεσαν τις υποψίες τους ότι επιβίβασαν άτομο που έχει τα χαρακτηριστικά του δράστη, για κάποιο τοπικό δρομολόγιο.

Πλέον, οι αστυνομικοί επικεντρώνουν την προσοχή τους στα σημεία επιβίβασης, αλλά και τη διαδρομή που ακολούθησαν οι ταξιτζήδες σε αυτά τα δρομολόγια. Στόχος τους να δουν αν υπάρχουν κοινά σημεία επιβίβασης, κάτι που ίσως να σημαίνει ότι σε αυτή την περιοχή διαμένει ο δράστης. Στη συνέχεια, θα αναζητήσουν από κάμερες ασφαλείας, ώστε να εντοπιστεί υλικό στο οποίο θα έχει τυχόν καταγραφεί το πρόσωπο του δράστη ή κάποιο άλλο στοιχείο, το οποίο θα συνδράμει στις έρευνες.

Το 52χρονο θύμα του δολοφόνου ήταν αυτοκινητιστής εταιρείας ταξί και στο όχημά του υπήρχε σύστημα GPS, μέσω του οποίου μπορεί να διαπιστωθεί το δρομολόγιο που ακολούθησε τη νύχτα εκείνη. Οπως αποκάλυψε ο ANT1, τη μοιραία νύχτα ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε από το σπίτι του, στη Νέα Ιωνία, στις 22:19. Μέσω Πεύκης και Αμαρουσίου, βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας. Μετά από το ΚΑΤ, έστριψε δεξιά στο Ζηρίνειο και έπειτα από μία σύντομη στάση, μπήκε στην οδό Λεβίδου.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι σε αυτό το σημείο επιβιβάστηκε ο δράστης στο ταξί. Στις 22:47 το όχημα σταμάτησε στην οδό Κοκκιναρά, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο ταξιτζής.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ