«Στο ΠΑΣΟΚ βάζουν το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό» - iefimerida.gr

«Στο ΠΑΣΟΚ βάζουν το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό»

πολιτικό θράσος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μνημείο απύθμενου πολιτικού θράσους χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης την επιστολή εφτά στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης, με την οποία ζητούν την παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου. Παράληλα τονίζει πως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αντία να ασχολούνται με τα κρίσιμα προβλήματα της χώρας, μεταφέρουν τα εσωκομματικά τους τερτίπια στην κυβέρνηση, υπονομεύοντας και την κυβέρνηση και τη χώρα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ.Μιχελάκης:

«Το κομματικό πάνω από το εθνικό. Αλλά και σε βάρος του εθνικού συμφέροντος. Αυτό αποκαλύπτει η επιστολή εφτά στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης. Και αυτό αποτελεί μνημείο απύθμενου πολιτικού θράσους.

Απαιτούν ευθέως να καταστρατηγηθεί η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προταχθούν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ και να τους δοθεί χρόνος, έτσι ώστε να μη ναρκοθετηθεί -όπως οι ίδιοι λένε- το μέλλον του κόμματός τους.

Προτείνουν -για κομματικές και μόνον σκοπιμότητες- ανατροπή του πλαισίου, πάνω στο οποίο στηρίχθηκε ο σχηματισμός της κυβέρνησης Παπαδήμου. Την ίδια ώρα που έπρεπε να ασχολούνται με τα κρίσιμα προβλήματα της χώρας, μεταφέρουν τα εσωκομματικά τους τερτίπια στην κυβέρνηση, υπονομεύοντας και την κυβέρνηση και τη χώρα.

Δείχνουν ξεκάθαρα ότι φοβούνται τη λαϊκή ετυμηγορία. Η κατάρρευση, όμως, του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να μετατραπεί και σε κατάρρευση της χώρας.

Προφανώς, δεν ζουν και δεν αντιλαμβάνονται την σκληρή πραγματικότητα στην οποία οδήγησαν τη χώρα και τον Ελληνικό λαό.

Δεν καταλαβαίνουν άραγε ότι, αθετώντας τις δεσμεύσεις τους, φουντώνουν ακόμη περισσότερο την οργή και το θυμό της κοινωνίας; Δεν τους απέμεινε ίχνος συνέπειας και σοβαρότητας;

Ας ξέρουν, τουλάχιστον, ότι η Ν.Δ. δεν θα επιτρέψει στις εσωκομματικές σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ να καθορίσουν το μέλλον της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ