Υπάτιος Πατμάνογλου: «Ανέβασε» στο Facebook φωτογραφία με τον γιο του που σκοτώθηκε στο τροχαίο [εικόνα] - iefimerida.gr

Υπάτιος Πατμάνογλου: «Ανέβασε» στο Facebook φωτογραφία με τον γιο του που σκοτώθηκε στο τροχαίο [εικόνα]

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Υπάτιος Πατμανόγλου είναι το τραγικό πρόσωπο του τροχαίου δυστυχήματος στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας, καθώς μπροστά στα μάτια του ξεκληρίστηκε η οικογένεια του.

Στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του έπεσε η Porsche της οικογένειας Βακάκη με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν η σύζυγος του Αποστολία και ο 3χρονος γιος τους, ενώ την ζωή τους έχασαν και οι επιβάτες του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Ο ίδιος ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το κακό που έχει συμβεί και είναι χαρακτηριστικό ότι στον λογαριασμό του στο Facebook «ανέβασε» μία φωτογραφία με τον γιο του Παύλο από ανέμελες στιγμές όταν ζούσε.

Υπάτιος Πατμάνογλου: «Ανέβασε» στο Facebook φωτογραφία με τον γιο του που σκοτώθηκε στο τροχαίο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υπατιος πατμανογλου γιος γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ