Ο Μπαλοτέλι πήγε σε κολέγιο για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα! - iefimerida.gr

Ο Μπαλοτέλι πήγε σε κολέγιο για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα!

Μάριο Μπαλοτέλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάριο Μπαλοτέλι τράβηξε για πολλοστή φορά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του αυτή την φορά επειδή επισκέφτηκε κολέγιο του Μάντσεστερ για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Ο Ιταλός επιθετικός άφησε έκπληκτους τους σπουδαστές του «Xaverian College» όταν το μεσημέρι της Πέμπτης ζήτησε να του πουν που βρίσκεται η τουαλέτα για να κάνει την ανάγκη του. Αφού χρησιμοποίησε την τουαλέτα, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι πήγε στην αίθουσα των καθηγητών, ενώ στη συνέχεια συνοδευόμενος από τρεις φίλους του περιφερόταν επί 20 λεπτά στο κολέγιο, με τους σπουδαστές-οπαδούς των «πολιτών» να τον ακολουθούν.

«Πάρκαρε τη Bentley έξω από το κολέγιο, μετά μπήκε μέσα και ρώτησε που ήταν οι τουαλέτες, για να επισκεφτεί στη συνέχεια τους καθηγητές. Μετά έκανε βόλτα στο προαύλιο και συμπεριφερόταν σαν ο χώρος να ήταν δικός του και όλοι τον ακολουθούσαν. Είμαι οπαδός της Σίτι, οπότε είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τον είδα, ήταν όμως γελοίο για αυτόν να έρθει εδώ. Δεν περίμενες ποτέ κάτι τέτοιο να συμβεί», δήλωσε ο 18χρονος Έντουαρντ Γκάσον για την επίσκεψη του Μπαλοτέλι στο κολέγιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ