Μπουτάρης: Μου ήρθε σκοτοδίνη όταν η Qatar Airways επέλεξε τα Σκόπια ως σταθμό για τις υπερατλαντικές πτήσεις - iefimerida.gr

Μπουτάρης: Μου ήρθε σκοτοδίνη όταν η Qatar Airways επέλεξε τα Σκόπια ως σταθμό για τις υπερατλαντικές πτήσεις

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσάρεστη είδηση, χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, την απόφαση της αεροπορικής εταιρίας, Qatar Airways, να ανακοινώσει πως τα Σκόπια και όχι τελικά η Θεσσαλονίκη επελέγησαν ως αεροπορική σύνδεση για υπερατλαντικές πτήσεις.

«Αυτά δεν είναι ευχάριστα μηνύματα. Μου ήρθε σκοτοδίνη όταν το άκουσα. Από όλα τα μέρη του κόσμου επέλεξαν τα Σκόπια; Είναι πολύ δυσάρεστη είδηση», είπε ο Γιάννης Μπουταρης, στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Επίσης, στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος στάθηκε στους τέσσερις νέους προορισμούς από Θεσσαλονίκη που ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Ryanair, τονίζοντας πως είναι ευχάριστο η πόλη να έχει απευθείας πτήσεις.

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε και για συνάντηση που είχε με στελέχη της Fraport, για το αεροδρόμιο "Μακεδονία", στην διάρκεια της οποίας -όπως ανέφερε- του εκφράστηκε η ανησυχία ότι λόγω εκκρεμοτήτων δεν μπορούν να προχωρήσουν οι εργασίες, που επρόκειτο να ξεκινήσουν από τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ