Αλλάζει τον Ολυμπιακό ο Μπέντο - Πρόγραμμα «βουνό» τις επόμενες μέρες - iefimerida.gr

Αλλάζει τον Ολυμπιακό ο Μπέντο - Πρόγραμμα «βουνό» τις επόμενες μέρες

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό διάστημα ξεκινά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται μέσα σε ελάχιστες ημέρες να παραμείνει μέσα και στους τρεις στόχους του.

Το απόγευμα της Πέμπτης οι ερυθρόλευκοι αναζητούν την πρόκριση εις βάρος του Ατρομήτου στο Περιστέρι μετά το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός, μετά την περυσινή απώλεια του Κυπέλλου στον τελικό με την ΑΕΚ, θέλει να βρεθεί και φέτος στον τελικό όμως για την ώρα βλέπει το πρώτο εμπόδιο στην προσπάθειά του αυτή, που δεν είναι άλλο από τον Ατρόμητο του Σα Πίντο στη μάχη για τα προημιτελικά.

Ο Πάουλο Μπέντο οφείλει να προετοιμάσει την ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα αφού ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ενώ την επόμενη εβδομάδα θα φιλοξενήσει στο «Γ.Καραϊσκάκης» την Μπεσίκτας για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Europa League.

Οι... τριπλές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να βγάλει από τη ναφθαλίνη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν βρίσκονταν στα βασικά του πλάνα.

Ένας από αυτούς είναι ο Μάρκο Μαρίν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να μπει βασικός μάλιστα στον αγώνα ρεβάνς με τον Ατρόμητο ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείεται η επιστροφή στην αποστολή και για τον Εστεμπάν Καμπιάσο.

Ο τραυματισμός του Βιάνα και η απουσάι του για τις επόμενες 3 εβδομάδες, δημιουργεί ένα νέο κενό στη μεσαία γραμμή, με τον Μπέντο να μην εχει και πολλές επιλογές πλέον στο ρόστερ, μετά και από την πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παουλο μπεντο μαρκο μαριν Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ