«Πόλεμος» Παναθηναϊκού και Εσιέν για 651.000 ευρώ - Το σίριαλ συνεχίζεται - iefimerida.gr

«Πόλεμος» Παναθηναϊκού και Εσιέν για 651.000 ευρώ - Το σίριαλ συνεχίζεται

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πόλεμος» φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μίκαελ Εσιέν, με τον Γκανέζο να διεκδικεί εφάπαξ το ποσό των 651.000 ευρώ.

Μετά την προσφυγή του Εσιέν προς τον Παναθηναϊκό, το θέμα θα λυθεί στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Εκει, κατέθεσαν τα υπομνήματά τους τόσο ο πρώην άσος των πρασίνων όσο και η ομάδα του τριφυλλιού.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», στο υπόμνημα του Παναθηναϊκού αναφέρεται μεταξύ άλλων πως η προσφυγή του Εσιέν ασκείται καταχρηστικά ενώ η προσφορά του στην ομάδα ήταν μιδαμινή. Στον σύλλογο μάλιστα στέκονται και στην εξωγηπεδική ζωή και συμπεριφορά του Εσιέν, η οποία ήταν σε άμεση συνάρτηση με την χαμηλή απόδοση του παίκτη.

Από την πλευρά του παίκτη, αναφέρεται πως πάντα υπήρχαν καθυστερήσεις στις πληρωμές του ενώ στο υπόμνημα 52 σελίδων αναφέρει πως χάρισε 1,9 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό και δέχτηκε μάλιστα το υπόλοιπο να το πληρωθεί σε 24 δόσεις.

Το θέμα φυσικά και «καίει» τον Παναθηναϊκό ενόψει της αδειοδότησης τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μικαελ εσιεν προσφυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ