Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ αύριο η Αθήνα - iefimerida.gr

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ αύριο η Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό της Αθήνας αύριο, καθώς οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού, αλλά και του τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι έπειτα από την απεργία που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ.

Αίτημα των εργαζομένων είναι να μην προχωρήσει η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών μειώνοντας -όπως υποστηρίζει το Σωματείο- τα έσοδα της Εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες.

«Είναι προφανές ότι αυτή η ρύθμιση αποτελεί το “δούρειο ίππο” για να διευκολύνει τα σχέδια των δανειστών ώστε να ιδιωτικοποιηθεί, ευκολότερα, η ΣΤΑ.ΣΥ. Οι αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνουν δημόσιες, παρέχοντας κοινωνικό έργο με όσο το δυνατόν δικαιότερη και φθηνότερη τιμολογιακή πολιτική», αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

Εκτός από την Τετάρτη 1η Μαρτίου, έχει αποφασιστεί απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ και για την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετρό ηλεκτρικός Τραμ Απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ