Η Κρίσι Τέιγκεν βαρέθηκε στα Οσκαρ -Την πήρε ο ύπνος [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κρίσι Τέιγκεν βαρέθηκε στα Οσκαρ -Την πήρε ο ύπνος [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία αγωνία δεν είχε η Κρίσι Τέιγκεν για το ποιος θα πάρει τα Οσκαρ. Ή απλά την κατέβαλε το γεγονός ότι η τελετή απονομής των βραβείων βγήκε εκτός προγράμματος.

Αδυνατώντας να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια της, δεν δίστασε να ακουμπήσει στον ώμο του συζύγου της, Τζον Λέτζεντ και να κοιμηθεί. Οπως αναφέρει το Time, το 31χρονο μοντέλο παραδόθηκε στην αγκαλιά του Μορφέα περίπου την ώρα που ανακοινωνόταν ο νικητής του Οσκαρ Α' ανδρικού ρόλου.

Το Twitter γρήγορα γέμισε από φωτογραφίες της την ώρα που κοιμόταν, κάτι που δεν δίστασε να παραδεχθεί και η ίδια στον λογαριασμό της. «Μόλις ξύπνησα, τι συνέβη;», έγραψε σε ανάρτησή της.

Chrissy Teigen sleeping at the Oscars is me in every aspect pic.twitter.com/6OjbAfVROj

Chrissy Teigen sleeping during the Oscars is my 2017 mood pic.twitter.com/PWMnk9aTP1

I think my favorite part of the Oscars so far has been Chrissy Teigen sleeping on John. She is my spirit animal. pic.twitter.com/bgabC5fmqM

just woke up what happened

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρίσι Τέιγκεν Όσκαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ