Ο Πανιώνιος «πετά», η Πλατεία... γιορτάζει - iefimerida.gr

Ο Πανιώνιος «πετά», η Πλατεία... γιορτάζει

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας κερδίσει τον Πρωταθλητή και πρωτοπόρο στο «σπίτι» του.

Νίκησε τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη μετά από 51 (!) ολόκληρα χρόνια (05/01/1966 η τελευταία φορά).

Ο Πανιώνιος ζει το όνειρο του, το οποίο κάθε άλλο παρά στη φαντασία του και στον... ύπνο του είναι. Όσα έχει πετύχει είναι «χτισμένα». Πέτρα-πέτρα, με πολύ ιδρώτα, χρόνο και κόπο.

Έχει πάρει 13 νίκες στο πρωτάθλημα, 5 ισοπαλίες και έχει χάσει μόλις 4 φορές. Στόχος του τα πλέι οφ, αλλά φαίνεται ότι είναι... μια ανάσα από το να τον πετύχει οριστικά.

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος είναι δεύτερος στο -7 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στο +4 από τον ΠΑΟΚ, στο +6 από τον Παναθηναϊκό και στο +8 από την ΑΕΚ. Ολα είναι στα... πόδια του, με δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς ελκύουν τις προκλήσεις και το Champions League είναι ακόμη μία. Και τη Δευτέρα υποδεχόμενοι την ΑΕΚ σε μια γεμάτη Νέα Σμύρνη, θα έχουν ξανά ακόμη μία μεγάλη πρόκληση μπροστά τους.

Η Πλατεία ζει μεγάλες στιγμές. Κάθε εντός έδρας παιχνίδι γίνεται γιορτή, οι γύρω δρόμοι γεμίζουν μικρούς, μεγάλους και γυναίκες για να πάνε στο γήπεδο να καμαρώσουν τους «κυανέρυθρους» που κλείνουν στόματα.

Και για κάθε Ανσαριφάρντ, Mπουμάλ, Μπακασέτα, Ουζουνίδη που φεύγουν, υπάρχουν από πίσω δεκάδες παίκτες έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία, η «μαγιά» των έμπειρων (Κόρμπος, Οικονόμου, Μασούντ, Σιώπης) που δίνουν το σύνθημα και ένας νέος Ουζουνίδης (Μιλόγεβιτς).

Ο Πανιώνιος «επενδύει» σε κάθε μεταγραφική περίοδο και σε πολύ μεγάλο ποσοστό καταφέρνει να έχει κέρδη. Και αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά (από τις πωλήσεις) καθώς «τρέχει» ακόμη το σχέδιο εξυγίανσης από τα παλιά χρέη που κουβαλά στις πλάτες του.

Ο Πανιώνιος... ξαναμεγαλώνει και η Πλατεία μετά από χρόνια ξανά-γιορτάζει. Και η Ελλάδα ξανα-βλέπει το ποδοσφαιρικό καμάρι της που έχει χαρίσει δεκάδες παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ