Με μαύρη τουαλέτα στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ η Δάφνη Ματζιαράκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Με μαύρη τουαλέτα στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ η Δάφνη Ματζιαράκη [εικόνες]

Φωτογραφία: Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στό κόκκινο χαλί των χθεσινών Οσκαρ περπάτησαν τρεις Ελληνες, ως υποψήφιοι: Ο Γιώργος Λάνθιμος με τον Ευθύμη Φιλίππου για το Οσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου με τον Αστακό και η Δάφνη Μαντζιαράκη υποψήφια για το καλύτερο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με το 4.1 miles.

Και αν και κανείς τους δεν έφυγε με το χρυσό αγαλματίδια από την απονομή, οι υποψηφιότητές τους και μόνο και η χθεσινή παρουσία τους στό κόκκινο χαλί ήταν εξαιρετικά σημαντικές και τιμητικές.

Η νεαρή δημοσιογράφος Δάφνη Μαντζιαράκη περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τον ανθυποπλοίαρχο Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον Μυτιληνιό κυβερνήτη του ΠΛΣ 602 που βρέθηκε που έχει σώσει χιλίαδες ζωές μεταναστών.

Με μαύρη τουαλέτα στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ η Δάφνη Ματζιαράκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Λίγες ώρες πριν τα Οσκαρ η Δάφνη Ματζιαράκη βρέθηκε στο σπίτι ενός άλλου Ελληνα καλιτέχνη που έχει ξεχωρίσει με τις δουλειές του και ο οποίος, μάλιστα έχει τιμηθεί και με δύο Οσκαρ. Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Πέιν. Μαζί τους ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Νία Βαρντάλος και ο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις Φεβ 25, 2017, 8:36μμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DoroThea Paschalidou (@dorotheapass) στις Φεβ 25, 2017, 8:52μμ PST

Alexander Payne hosting Greeks to honor "4.1 miles" filmmaker Daphne Matziaraki & Coast Guard Kyriakos Papadopoulos! pic.twitter.com/8Yhh3FKapk

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δάφνη Ματζιαράκη Όσκαρ Οσκαρ 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ