Οι κακοντυμένες των Οσκαρ -Κιτς επιλογές στο κόκκινο χαλί: Αοσμες και ντεμοντέ - iefimerida.gr

Οι κακοντυμένες των Οσκαρ -Κιτς επιλογές στο κόκκινο χαλί: Αοσμες και ντεμοντέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποτίθεται πως όλες οι κυρίες που είναι καλεσμένες στην τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, ψάχνουν το outfit τους μήνες πριν με στιλίστες και μόδιστρους να βάζουν τα δυνατά τους για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που θα κάνει τους πάντες να παραμιλούν.

Ωστόσο, κάποιες κυρίες εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό προσδιορίζουμε ως οσκαρική εμφάνιση.

Από την 89η απονομή των Οσκαρ δεν θα μπορούσαν να λείπουν παρουσίες, οι οποίες με την εμφάνισή τους μας έκαναν να αναρωτηθούμε τι στο καλό σκέφτονταν όταν έλεγαν «ναι, αυτό είναι φόρεμα για τα Οσκαρ».

Η Ντακότα Τζόνσον είπε να ντυθεί χρυσό αγαλματάκι για να ταιριάζει με τα βραβεία, αλλιώς δεν εξηγείται η ολόχρυσή της επιλογή. Η πρωταγωνίστρια των «50 αποχρώσεων του γκρι», που ντύθηκε από την κορυφή μέχρι τα νύχια, συνδύασε την Gucci τουαλέτα της με κοσμήματα Cartier. Μάλιστα, τη συνόδευαν 20 σωματοφύλακες που ''πρόσεχαν'' τα κοσμήματα, όπως είπε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσκαρ Οσκαρ 2017 φορέματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ