Η παρ' ολίγον τούμπα της Μέριλ Στριπ στα Οσκαρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η παρ' ολίγον τούμπα της Μέριλ Στριπ στα Οσκαρ [βίντεο]

Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καβγάς της με τον Καρλ Λάγκερφελντ για το φόρεμα που θα φορούσε στα Οσκαρ έκανε την Μέριλ Στρίπ πρώτο θέμα σε περιοδικά και ιστοσελίδες.

Η ηθοποιός άφησε τον Λάγκερφελντ και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία εντυπωσιακή δημιουργία Elie Saab. Την ώρα που βάδιζε και χαμογελούσε στους φωτογράφους παραλίγο να έχει ένα μικρό ατύχημα, καθώς για μια στιγμή μπερδεύτηκε στο φόρεμά της και σκόνταψε. και παραλίγο να πέσει κάτω, καθώς περπατούσε.Ευτυχώς δεν έπεσε μπροστά στις κάμερες και συνέχισε να περπατά χαμογελαστή.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Μέριλ Στριπ αποθεώθηκε από τους συναδέλφους της, όταν ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ αναφέρθηκε στους φετινούς υποψήφιους. Όταν άρχισε να μιλά για την Μέριλ Στριπ, ζήτησε από όλους να σηκωθούν και να την χειροκροτήσουν. Η Στριπ χαμογελώντας σηκώθηκε για να τους ευχαριστήσει.

A round of applause for the "totally undeserving" #MerylStreep! All hail the queen! #Oscars pic.twitter.com/OwDSWJw89B

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσκαρ Μέριλ Στριπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ