Πήρε «φωτιά» η Νέα Σμύρνη - Υποδοχή πρωταθλητών στους παίκτες του Πανιωνίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Πήρε «φωτιά» η Νέα Σμύρνη - Υποδοχή πρωταθλητών στους παίκτες του Πανιωνίου [βίντεο]

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεθυσμένη πολιτεία θύμιζε η Νέα Σμύρνη αργά το βράδυ της Κυριακής. Περισσότεροι από 500 φίλοι του Πανιωνίου περίμεναν υπομονετικά την αποστολή της ομάδας να επιστρέψει από το «Γ.Καραϊσκάκης» και όταν το πούλμαν έφτασε, το σύνθημα «Να'τοι, να'τοι, οι πρωταθλητές» δονούσε την ατμόσφαιρα.

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη μέσα στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού με σκορ 1-0. Είχε να φύγει με διπλό από την έδρα των ερυθρόλευκων για 36 ολόκληρα χρόνια και το πέτυχε, ίσως στην καλύτερη περίοδό του τα τελευταία χρόνια.

Τα «πιτσιρίκια» του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο για μια ακόμη Κυριακή, πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ντέρμπι κορυφής και μείωσαν την απόστασή τους από την 1η θέση στους 7 βαθμούς ενώ πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή τους στα πλέ-οφ.

Οι φίλοι της ομάδας, περίμεναν υπομονετικά έξω από το γήπεδο για αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, προκειμένου να αποθεώσουν την αποστολή και οι σκηνές θύμιζαν κάτι από το ένδοξο παρελθόν του «Ιστορικού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Πανιώνιος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ