Χτύπημα στο ΑΤ Δάφνης -Δεν είναι αξιοποιήσιμο το υλικό από τις κάμερες, δεν φαίνεται καλά ο δράστης - iefimerida.gr

Χτύπημα στο ΑΤ Δάφνης -Δεν είναι αξιοποιήσιμο το υλικό από τις κάμερες, δεν φαίνεται καλά ο δράστης

Φωτογραφία: Eurokinissi/Aντώνης Νικολόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θολή είναι η εικόνα του ατόμου που τοποθέτησε τη βόμβα πίσω από το αστυνομικό τμήμα Δάφνης, καθώς οι εικόνες από τις κάμερες του ΑΤ δεν είναι αξιοποιήσιμες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιτρομοκρατική εξετάζει «περιφερειακούς» τρομοκράτες συγκοινωνούντων δοχείων και ασύλληπτα μέλη που έχουν μητρώο κατασκευαστών βομβών. Δεν αποκλείουν βέβαια να πρόκειται για ερασιτέχνη κατασκευαστή και η αφλογιστία να ήταν αποτέλεσμα... πειραματισμού.

Καθώς τα ηγετικά στελέχη του Επαναστατικού Αγώνα και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς είναι έγκλειστοι στις φυλακές οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι η νεοτρομοκρατία βρίσκεται σε φάση μετεξέλιξης και τα άτομα που στρατολογεί πειραματίζονται με νέες συνδεσμολογίες.

Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται ότι ο «πειραματισμός» κάποια στιγμή θα έχει επιτυχημένο αποτέλεσμα, ενώ δεν αποκλείουν και νέο χτύπημα μέχρι την 10η Μαρτίου για τον Λάμπρο Φούντα.

Ποιες οργανώσεις υποπτεύεται η ΕΛ.ΑΣ.

Οσο για το ποια τρομοκρατική οργάνωση εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. ότι μπορεί να βρίσκεται πίσω από το χτύπημα στο ΑΤ Δάφνης, ύποπτη θεωρείται η Επαναστατική Αυτοάμυνα (χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην πρεσβεία του Μεξικό, την Γαλλική Πρεσβεία και την κλούβα των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη). Ωστόσο, δεν αποκλείεται η οργάνωση να είναι κάποια άλλη, πρωτοεμφανιζόμενη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δάφνη βόμβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ