Παρακαλάνε τον Αλεκ Μπάλντουιν να πάει ως Τραμπ στο δείπνο των ανταποκριτών: Θα είναι καλύτερος [βίντεο] - iefimerida.gr

Παρακαλάνε τον Αλεκ Μπάλντουιν να πάει ως Τραμπ στο δείπνο των ανταποκριτών: Θα είναι καλύτερος [βίντεο]

Φωτογραφία: AP/ NBC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν χρειάζεται να λείπει ο Αμερικανός πρόεδρος από το δείπνο της Ενωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου. Υπάρχει η καλύτερη λύση για να καλυφθεί η απουσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό σκέφτηκαν πολλοί- και το εξέφρασαν στα social media- καθώς δεν τους «κόστισε» ιδιαίτερα η ανακοίνωση του Τραμπ ότι θα απουσιάσει από αυτή την εκδήλωση. Το εν λόγω δείπνο και η παρουσία του Αμερικανού προέδρου σε αυτό αποτελεί μία παράδοση. Ομως, ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι δεν θα παραστεί στο φετινό.

Κάτι που σημαίνει ότι το δείπνο θα γίνει για πρώτη φορά από το 1981 απόντος του Αμερικανού προέδρου. Τότε ο Ρόναλντ Ρήγκαν ανάρρωνε μετά από την απόπειρα δολοφονίας του. Από την άλλη όμως, θα μπορούσε κάποιος άλλος να εμφανιστεί ως Τραμπ. Και ποιος καλύτερος από τον Αλεκ Μπάλντουιν;

Αυτή την πρόταση έσπευσαν να κάνουν πολλοί χρήστες του Twitter, μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Αμερικανού προέδρου. Ετσι, άρχισαν να παρακαλάνε τον Μπάλντουιν με αναρτήσεις του να πάει εκείνος στο δείπνο της Ενωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου. Κάποιοι μάλιστα δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν ότι ο Μπάλντουιν-Τραμπ θα είναι καλύτερος, αφού τουλάχιστον αυτός θα είναι αστείος.

The White House Correspondents Dinner could be ever better with Alec Baldwin as Trump. At least Baldwin's Trump will be funny

Help us @AlecBaldwin, you're our only hope for the White House Correspondents Dinner. #WHCD pic.twitter.com/W6NsCP2S48

Please please please please PLEASE let the White House correspondents invite Alec Baldwin to the dinner now President Trump isn't going.

They should hold the White House Correspondents Dinner as usual but have Alec Baldwin play Trump, with a Melissa McCarthy intro as Spicy.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ στα σκετσάκια του Saturday Night Live τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας πολλές φορές σφοδρά σχόλια του Αμερικανού προέδρου, που δεν θεωρεί αυτές τις μιμήσεις αστείες ή εμπνευσμένες, όπως έχει ξεκαθαρίσει επανειλημμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άλεκ Μπάλντουιν Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ