Απίστευτος Τραμπ: Μέσα σε έναν μήνα μείωσα το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ κατά 12 δισ. δολάρια [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτος Τραμπ: Μέσα σε έναν μήνα μείωσα το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ κατά 12 δισ. δολάρια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτα αισιόδοξος για το μέλλον των ΗΠΑ δηλώνει ο νέος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, όπως είπε, ήδη το δημόσιο χρέος της χώρας έχει μειωθεί κατά 12 δισ. δολάρια!

Μπορεί να μην υπάρχουν επίσημα στοιχεία ακόμα, ωστόσο ο κ. Τραμπ είναι σίγουρος: «Τα media δεν ανέφεραν ότι το δημόσιο χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών μειώθηκε κατά 12 δισ. δολάρια τον πρώτο μήνα μου, όταν είχε αυξηθεί κατά 200 δισ. δολάρια τον πρώτο μήνα του Ομπάμα», έγραψε ο νέος Αμερικανός πρόεδρος -πού αλλού;- στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μάλιστα, σε άλλο tweet εξέφρασε τη «μεγάλη αισιοδοξία του» για το μέλλον. «Μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον της επιχειρηματικότητας και της εργασίας στις ΗΠΑ, με τον Dow Jones να κλείενι με ρεκόρ για ενδέκατη συνεχή συνεδρίαση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Απίστευτος Τραμπ: Μέσα σε έναν μήνα μείωσα το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ κατά 12 δισ. δολάρια [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ χρέος μείωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ