Ολάντ σε Τραμπ: Μην περιφρονείς τη Γαλλία -Εδώ δεν έχουμε ενόπλους που πυροβολούν για την ικανοποίηση - iefimerida.gr

Ολάντ σε Τραμπ: Μην περιφρονείς τη Γαλλία -Εδώ δεν έχουμε ενόπλους που πυροβολούν για την ικανοποίηση

Φωτογραφία: AP/ Michel Euler
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φρανσουά Ολάντ κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να μην περιφρονεί τη Γαλλία, μετά από τα σχόλια που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος για το Παρίσι.

«Το Παρίσι δεν είναι πλέον Παρίσι», είπε ο Τραμπ σε συνέδριο, μεταφέροντας κάτι που, όπως ανέφερε, του δήλωσε ένας φίλος του.

«Υπάρχει τρομοκρατία και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ενωμένοι. Νομίζω ότι δεν είναι ποτέ καλό, να επιδεικνύεται περιφρόνηση κατά μιας συμμαχικής χώρας. Δε θα το κάνω για τις ΗΠΑ και παροτρύνω τον Αμερικανό πρόεδρο, να μην το κάνει για τη Γαλλία», απάντησε ο Ολάντ, όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση, κατά την επίσκεψή του σε έκθεση στο Παρίσι.

«Δε θα κάνω συγκρίσεις, αλλά εδώ, οι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στα όπλα. Εδώ δεν υπάρχουν ένοπλοι που πυροβολούν κατά του πλήθους, απλά για την ικανοποίηση που προκαλεί το δράμα και η τραγωδία», πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φρανσουά Ολάντ Ντόναλντ Τραμπ Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ