Μία ανάσα πριν τα Οσκαρ: Τι θα φορέσουν οι σταρ στο κόκκινο χαλί- Ειδικοί στη μόδα αποκαλύπτουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Μία ανάσα πριν τα Οσκαρ: Τι θα φορέσουν οι σταρ στο κόκκινο χαλί- Ειδικοί στη μόδα αποκαλύπτουν [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ακόμη να μην έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες των stars, αλλά σίγουρα όλες γνωρίζουν τι θα φορέσουν την μεγάλη νύχτα των Όσκαρ.

Και επειδή οι διάσημες ηθοποιοί γνωρίζουν καλά πως τα διεθνή ΜΜΕ και οι φαν τους περιμένουν πως και πως να δουν την επιλογή του φορέματός του, η καθεμία θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει το βραβείο της... καλοντυμένης.

Ωστόσο, όσοι έχουν μελετήσει τις τάσεις για φέτος και έχουν παρακολουθήσει τα βραβεία BAFTA και Grammy, έχουν μία παραπάνω εικόνα για τις τάσεις που θα φορεθούν περισσότερο φέτος στα Όσκαρ.

  • Στιλ από 80's
Μία ανάσα πριν τα Οσκαρ: Τι θα φορέσουν οι σταρ στο κόκκινο χαλί- Ειδικοί στη μόδα αποκαλύπτουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μία ανάσα πριν τα Οσκαρ: Τι θα φορέσουν οι σταρ στο κόκκινο χαλί- Ειδικοί στη μόδα αποκαλύπτουν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όσοι λοιπόν έχουν εμμονή με τη μόδα ανέβασαν φωτογραφίες στο Pinterest με τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα Όσκαρ, καθώς και τις ιδέες που θα επικρατήσουν σε μακιγιάζ και μαλλιά.

Περίτεχνες δημιουργίες, τουαλέτες με διαμάντια και δαντέλα, καθώς και φορέματα με βολάν που φέρνουν κάτι από την δεκαετία του '80 είναι ενδεχομένως οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο κόκκινο χαλί.

  • Διαμάντα, μεταλικ δημιουργίες
Μία ανάσα πριν τα Οσκαρ: Τι θα φορέσουν οι σταρ στο κόκκινο χαλί- Ειδικοί στη μόδα αποκαλύπτουν [εικόνες] | iefimerida.gr 2
  • Κίτρινο
Μία ανάσα πριν τα Οσκαρ: Τι θα φορέσουν οι σταρ στο κόκκινο χαλί- Ειδικοί στη μόδα αποκαλύπτουν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το κίτρινο χρώμα καθώς και «έξω πλάτη» αναμένεται να είναι η ευχάριστη έκπληξη, μιας και είναι από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν.

  • Πλεξούδες
Μία ανάσα πριν τα Οσκαρ: Τι θα φορέσουν οι σταρ στο κόκκινο χαλί- Ειδικοί στη μόδα αποκαλύπτουν [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Σχετικά με τα χτενίσματα δεν αποκλείεται να δούμε την Έμα Γουάτσον ή την Νάταλι Πόρτμαν να έχουν κάνει τα μαλλιά τους πλεξούδα, την οποία θα στολίσουν με περίτεχνα αξεσουάρ.

Άραγε θα προτιμήσουν κάτι εντυπωσιακό, όπως μία μεταλιζέ τουαλέτα, κάτι πιο σικ με επιρροή από το ‘ 80 ή κάτι έντονο με κίτρινο χρώμα; Yπομονή μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Φωτογραφίες: Αssociated Press/ Shutterstock

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσκαρ σταρ Τάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ