Χρυσοχοΐδης: Θα είμαι και υποψήφιος πρόεδρος και υπουργός - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: Θα είμαι και υποψήφιος πρόεδρος και υπουργός

Χρυσοχοΐδης: Θα είμαι και υποψήφιος και υπουργός - Δεν παραιτούμαι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην κυβέρνηση και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάδειξης του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σημειώνοντας ότι «χρειάζεται ένα εξάμηνο ένας υπουργός μόνο να μάθει τι σημαίνει ΕΣΠΑ».

Ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρότεινε η διαδικασία να ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση του PSI (προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων) και μετά τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ο υπουργός Ανάπτυξης με ανέξοδη αυτοκριτική διάθεση σημείωσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ότι «δεν βλάπτει το μνημόνιο αλλά η εφαρμογή του» και ότι «από την πρώτη ημέρα θα έπρεπε να έχουν κλείσει εκατοντάδες άχρηστοι οργανισμοί».

«Δεν είχαμε το θάρρος να πούμε στους πολίτες, κοιτάξτε αυτό είναι επιζήμιο», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και παραδέχθηκε: «Σκοτώσαμε την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργικότητα των Ελλήνων, καταστρέψαμε την επιχειρηματικότητα και τις εξαγωγές και τι κάναμε; κάναμε κράτος»!

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε, επίσης, πως ντρέπεται που ένας στους δύο νέους είναι άνεργος. Δεσμεύθηκε ότι «αυτό υποσχόμαστε να το αλλάξουμε» και πρόσθεσε: «Αν ήμουν ανεπαρκής και ανίκανος πολιτικός δεν θα εμφανιζόμουν ενώπιόν σας, κάπου θα είχα βάλει σε μια τρύπα το κεφάλι μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ