Στην Παλιά Ηλεκτρική Χανίων οι μετανάστες της Τερσανά Ακρωτηρίου - iefimerida.gr

Στην Παλιά Ηλεκτρική Χανίων οι μετανάστες της Τερσανά Ακρωτηρίου

Φωτογραφία: zarpanews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κλειστό γυμναστήριο της Παλαιάς Ηλεκτρικής μεταφέρθηκαν σταδιακά οι μετανάστες που το εντοπίστηκαν στην παραλία Τερσανά Ακρωτηρίου.

Οι μετανάστες αρχικά μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, όπου και έγινε η διαδικασία ταυτοποίησης και καταμέτρησής τους, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως είναι 60, οι περισσότεροι άνδρες νεαρής ηλικίας, ενώ μεταξύ τους υπάρχουν δυο γυναίκες και ένα παιδί.

Τον χώρο που θα παραμείνουν επισκέφθηκε, το μεσημέρι, κλιμάκιο δικηγόρων προκειμένου να τους ενημερώσει για τα δικαιώματά τους, ενώ όλοι τους πρόκειται να εξεταστούν από γιατρούς του νοσοκομείου Χανίων, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την σίτιση των μεταναστών, που δηλώνουν πακιστανικής καταγωγής, έχει αναλάβει ο δήμος Χανίων, ενώ στο χώρο φιλοξενίας, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, βρίσκονται ομάδες εθελοντών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ