Ο Τραμπ επιτίθεται στo FBI για διαρροές στα ΜΜΕ - iefimerida.gr

Ο Τραμπ επιτίθεται στo FBI για διαρροές στα ΜΜΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση κατά του FBI εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζοντας ότι διαρρέει απόρρητες πληροφορίες στα ΜΜΕ, που μπορεί να έχουν «καταστροφικό αντίκτυπο» στις ΗΠΑ.

Τα σχόλιά του -μέσω Twitter, όπως συχνά κάνει- έρχονται λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες ότι ο Λευκός Οίκος ζήτησε απ’ το FBI να διαψεύσει δημοσίως ότι μέλη της ομάδας Τραμπ είχαν επαφές ανθρώπους του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε στο Twitter: «Το FBI είναι εντελώς ανίκανο να σταματήσει αυτούς που κάνουν ‘διαρροές’ για την εθνική ασφάλεια, οι οποίες διαπερνούν την κυβέρνησή μας επί μακρό διάστημα. Ούτε μέσα στο ίδιο το FBI δεν μπορούν να βρουν αυτούς που κάνουν διαρροές.»

The FBI is totally unable to stop the national security "leakers" that have permeated our government for a long time. They can't even......

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επιτεθεί στο παρελθόν κατά των υπηρεσιών πληροφοριών για διαρροές προς τα ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για σχέσεις του Ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου και μελών της ομάδας του με τη Ρωσία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιαστεί πειστικές αποδείξεις για τέτοιες διασυνδέσεις κι ο Τραμπ επιμένει να διαψεύδει τους ισχυρισμούς.

Το θέμα, ωστόσο, εξακολουθεί να τον ταλανίζει. Το ξέσπασμά του σήμερα το πρωί ήλθε λίγο αφότου το CNN μετέδωσε ότι το FBI απέρριψε αίτημα του Λευκού Οίκου να διαψεύσει δημοσίως ρεπορτάζ των ΜΜΕ περί επαφών μεταξύ συνεργατών του Τραμπ και Ρώσων γνωστών στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες στη διάρκεια της περσινής προεκλογικής εκστρατείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ FBI διαρροές ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ