Περαστικοί σώζουν νήπιο από τις ρόδες φορτηγού [βίντεο] - iefimerida.gr

Περαστικοί σώζουν νήπιο από τις ρόδες φορτηγού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παρ' ολίγον μοιραίο τροχαίο έγινε πριν από μερικές μέρες όταν ένα τρίχρονο αγοράκι στάθηκε μπροστά στο σταματημένο φορτηγό για να μαζέψει πορτοκάλια που είχαν πέσει στο δρόμο μιας πόληςστη νοτιοδυτική επαρχία Γκουϊζού της Κίνας.

Ο οδηγός, ωστόσο, δεν το πρόσεξε, έβαλε μπροστά και ξεκίνησε με αποτέλεσμα να παρασύρει το παιδί για μερικά μέτρα. Ένας καταστηματάρχης που είδε τι είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει αναγκάζοντας το φορτηγό να σταματήσει. Οι επιβαίνοντες κατέβηκαν και διαπίστωσαν ότι το αγοράκι είχε σφηνώσει κάτω απ’ το όχημα και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Τότε κάλεσαν σε βοήθεια και γρήγορα έσπευσαν στο σημείο περαστικοί, που σήκωσαν το φορτηγό. Ο οδηγός σήκωσε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Τυχερός στην ατυχία του ο μικρός τη γλίτωσε με κάποιες εκδορές στο κεφάλι -πέρα απ’ τη λαχτάρα που πέρασε.

Βίντεο: CCTV+

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα νήπιο φορτηγό Γκουιζού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ