Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα δει τα Οσκαρ- Πολύ Αριστερά για το γούστο του - iefimerida.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα δει τα Οσκαρ- Πολύ Αριστερά για το γούστο του

Φωτογραφία: Αssociated Press- Mark Tenally
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν σκοπεύει να παρακολουθήσει την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής, καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπό Τύπου του Λευκού Οίκου είναι πολύ «αριστερά» για εκείνον.

Ο Σον Σπάισερ τόνισε στην συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη πως παρ'όλο που ο Ντόναλντ Τραμπ είναι λάτρης του θεάματος, καθώς και ο ίδιος ήταν πρώην τηλεπαρουσιαστής, δεν θα δει τα Όσκαρ.

«Το Χόλιγουντ είναι γνωστό πως είναι σχετικά πολύ αριστερό για τις θέσεις του, πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Νομίζω ότι ο πρόεδρος θα φιλοξενήσει τον "Governor’s Ball" εκείνο το βράδυ», συμπλήρωσε.

«Ο Τραμπ ανυπομονεί να γίνει αυτό το event και η Πρώτη Κυρία έχει διαθέσει πολύ χρόνο για την οργάνωσή του, καθώς θα καλωσορίσει τους κυβερνήτες του έθνους μας στην Ουάσινγκτον. Οπότε έχω την αίσθηση ότι είναι ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία θα επικεντρωθούν σε αυτό το βράδυ της Κυριακής (και όχι στα Όσκαρ)».

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα δει τα Οσκαρ- Πολύ Αριστερά για το γούστο του | iefimerida.gr 0

Βέβαια, ο Τραμπ δεν αποκλείεται να κάνει κάποιο σχόλιο στα social media, καθώς ο ίδιος έχει επικρίνει πολλές φορές στο παρελθόν τα βραβεία.

Σε προηγούμενες φορές, μάλιστα είχε γράψει στο Twitter: «Αυτή είναι μία βραδιά οργανωμένη από αρχάριους. Ποιος ήταν υπεύθυνος αυτή της παραγωγής;», ενώ σε άλλη δημοσίευσή του είχε πει «Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μπορώ να βλέπω αυτές τις αηδίες-Τόσο τρομερό».

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα δει τα Οσκαρ- Πολύ Αριστερά για το γούστο του | iefimerida.gr 1

Μάλιστα ο ίδιος είχε πει πως θα έπρεπε να γίνει ο ίδιος κάποια στιγμή ο παρουσιαστής του show για να «ταρακουνήσει» λίγο την ατμόσφαιρα.

Φωτογραφία: Αssociated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Όσκαρ μελανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ