Αυτή είναι η Μπεσίκτας - Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League - iefimerida.gr

Αυτή είναι η Μπεσίκτας - Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρωταθλήτρια Τουρκίας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Europa League, με τους Τούρκους να βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Η ομάδα του Σενόλ Γκιουνές κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στην Τουρκία και ως πρωταθλήτρια μετείχε στους ομίλους του Champions League.

Η ντροπιαστική ήττα την τελευταία αγωνιστική στο Κίεβο από την Ντιναμό, της στέρησε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στα νοκ-άουτ του θεσμού, με τις Νάπολι και Μπενφίκα να παίρνουν τα δύο εισιτήρια.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με δύο νίκες την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Μεγαλύτερο όνομα στο ρόστερ της είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, Ρικάρντο Κουαρέσμα ενώ ξεχωρίζουν επίσης ο επιθετικός Τσενκ Τοσούν, ο διεθνής Τούρκος μέσος Οζιακούπ και ο επιθετικός Μπάμπελ.

Γήπεδό της είναι η νεόκτιστη Vodafone Arena, ενώ στην καλύτερή της πορεία μέχρι στιγμής στο Europa League κατάφερε να φτάσει έως τα προημιτελικά το 2003

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπεσίκτας Τουρκία Ολυμπιακός Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ