Kουρουμπλής για την κόντρα Καμμένου-Φίλη: Να πέσουν οι τόνοι - iefimerida.gr

Kουρουμπλής για την κόντρα Καμμένου-Φίλη: Να πέσουν οι τόνοι

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ραδιόφωνο του REAL FM παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Φίλη.

Αναλυτικότερα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρθηκε στην κόντρα μεταξύ του υπουργού Εθνικής Αμυνας και του πρώην υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη τονίζοντας πως θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι και από τις δύο πλευρές.

«Πρέπει να πέσουν οι τόνοι και από τις δύο πλευρές. Νομίζω ότι η κυβέρνηση, μέχρι σήμερα, οφείλει να αναγνωρίσει, να το αναγνωρίσουμε όλοι, ότι η σταθερότητά της είναι και συνάρτηση της στάσης των ΑΝΕΛ οι οποίοι κρατούν δύο χρόνια πολύ μεγάλη σταθερότητα. Πρέπει να πω κιόλας ότι δεν εμπόδισαν, νομίζω, οι ΑΝΕΛ σε τίποτα τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεδιπλώσει τις πολιτικές του. Είμαστε όλοι σε μία δύσκολη πορεία. Συντεταγμένοι πάμε».

Ερωτηθείς για το αν ο Νίκος Φίλης αντιδρά σωστά απέναντι στον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Ναυτιλίας σημείωσε: «Συμφωνώ με τον κ. Φίλη σε ότι αφορά το άνοιγμα του διαλόγου με την Κεντροαριστερά. Αυτό ήταν μία βασική επιλογή μου, πάντα, όπως ξέρετε, αλλά από κει και πέρα δεν μπορεί να χρεώνονται κάποια πράγματα στον Καμμένο και στους ΑΝΕΛ. Ακόμα και οι αγορές και οι εξοπλισμοί, δεν αποφασίζει μόνος του ο Καμμένος, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι και ο Βίτσας, είναι και άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, στην ερώτηση για το αν με τα λεγόμενά του επιθυμεί να στείλει έμμεσο μήνυμα στον Νίκο Φίλη, ο κ. Κουρουμπλής καταληκτικά σημείωσε: «Ε, πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι. Και από τον Καμμένο και από τον Φίλη και από όλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουρουμπλής Καμμένος φιλης κόντρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ